Definiera Omfattande bilförsäkring

Omfattande bilförsäkring betalar för skador på försäkringstagarens bil för förekomst andra än kollisioner med en annan bil . Omfattande bilförsäkring krävs inte enligt nationell lag , men billeasing företag och bil finansinstitut kräver det för att täcka värdet av bilen i händelse av en total förlust . Täckningen är ett sätt att försäkra lån eller leasing värdet av bilen . Funktioner

Omfattande bilförsäkring täcker skador på din bil som en följd av naturkatastrofer , kollisioner med djur , fallande föremål , missiler, stöld , brottslig verksamhet , explosioner , upplopp och många andra evenemang .

Överväganden

Generellt är en försäkringstagare ges möjlighet att köpa heltäckande försäkring med en självrisk på mellan $ 250 till $ 1000, enligt National Association of Insurance kommissionärer . Självrisken är out-of - pocket pengar försäkringstagaren förbinder sig att betala innan försäkringsbolaget betalar för skador på din bil .
Exempel

bil kolliderar med ett rådjur orsakar $ 4000 skador . Du har en $ 500 avdragsgill på din heltäckande försäkringsskydd . Vissa försäkringsbolag kräver att försäkringstagaren att få en egen uppskattning av skador från ett företag skaderegleraren eller inspektör . När reparationen är klar , är skyldig dig $ 500 och försäkringsbolaget betalar återstoden av $ 3500.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94319.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.