Hur Inkludera en make i en Auto Policy

För att driva ett motorfordon , är du skyldig att ha en politik Bilförsäkringar . När du är singel , brukar du är den enda personen på politiken med en bil . När du gifter dig , men du kan börja dela fordon med din make , så du behöver för att inkludera din make på politiken för att se till att du både täckt i händelse av en olycka . Att ha mer än en bil på en auto politik kan även spara pengar . Instruktioner
1

Samla ihop all information om din försäkring och din makes politik . Gör anteckningar om gränserna för varje politikområde och de kurser du varje betalande . Be din make om hans drivande post och notera eventuella trafik förseelser som kan påverka priserna auto politik .
2

ringa försäkringsbolaget agenter för er politik och din makes politik , och få offerter från vardera om att lägga ett maken till politiken . Diskutera de skattesatser och begränsningar , och göra anteckningar om dessa detaljer .
3

Jämför priser och täckning och välja det företag som kommer att ge dig och din make det bästa erbjudandet . Innan din politik eller din makes politik går ut , ringa agenten och lägga till den nya drivrutinen till auto politik .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94280.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.