Hur man försäkra en RV

Att köpa ett fritidsfordon kan vara en av de bästa beslut du någonsin kommer att göra. Husbilar ger dig flexibilitet och äventyr på din dörr som du hittar sällan någon annanstans. Du lägger förmodligen en hel del tankearbete på att köpa din RV, så det är klokt att försäkra den med samma omsorg och uppmärksamhet. Instruktioner
1

Vet vad de ska täcka. Till skillnad från grundläggande Bilförsäkringar, det finns några ytterligare saker att tänka på när hitta täckning för din RV. Kontrollera att fixturer, möbler och vitvaror inuti RV täcks för skador och stöld samt regelbundna omfattningar fordonet.
2

Shoppa runt. Liksom försäkra någonting, det finns ett stort antal företag att välja mellan. Göra en del forskning om olika politikområden är priser som erbjuds. Det enklaste sättet att få flera offerter är online (se resurser), men kontrollera att du får fullständiga personliga citat inte bara standard prissättning.
3

Se hur flexibel politiken är. Dina behov kan förändras under hela året som du använder RV mer eller mindre än vanligt. Titta och se om det finns några tidsbegränsningar på parkering och resor. Om RV är din primära bostad, då du kommer att behöva hem ägarens försäkring typ ansvar. Se till att du får akuta levnadskostnader vid behov.
4

hitta kryphål. Även om du har hittat en prisvärd politik, kontrollera din täckning. Det är ingen idé att köpa en rabatt politik om den inte täcker någonting. Se till att all din egendom ingår och att begränsningarna är tillräckliga. Kontrollera också påståenden förfarandet och finstilta. Om du försäkra med ett online-företag, ta reda på hur du skulle gå om att göra ett påstående om något hände. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94261.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.