Om Farm Truck Försäkring

Försäkra jordbruksfordon är frivillig i många stater, men många lantbrukare är oroliga att skydda sina stora investeringar från olyckor och skador. Eftersom kostnaderna för att ersätta gårdens fordon får överskrida bekostnad budgetar dagens lantbrukare, försäkring jordbruksfordon är ett alternativt sätt att skydda sina företagsinvesteringar, på lång sikt. Identifiering

Farm lastbilar och fordon klassificeras som fordon reservera enbart för egen förbrukning. Att klassificera som en gård lastbil eller bil, måste det användas i närheten av jordbruksmark. Det kan endast användas för gård-relaterade uppgifter, såsom att transportera sådant som foder, gödningsmedel, eller gräsfrö, och det kan användas för leveranser och transporter för maskiner reparationer.

Farm lastbil försäkring är reserverad enbart för jordbruksfordon. Vissa försäkringsbolag kan kräva försäkrade fordon att ha gård plattor, även om det inte är allmänt skyldiga att registrera jordbruksfordon med Department of Motor Vehicles i olika stater.
Historia

I början av 2000-talet, många stater bytt försäkringsbolag standarder för jordbruksfordon. Under tidigare år, jordbruksfordon där rutinmässigt omfattas försäkring gård ansvar planer. Nya försäkringstekniska riktlinjer tas i effektiva separata försäkringar för jordbruksfordon. Jordbrukarna kan utnyttja möjligheten att köpa en försäkring speciellt utformad för sina jordbruksfordon. De försäkringar lagar och regler gäller även gård fordon som inte är registrerade hos Department of Motor Vehicles.
Missuppfattningar

Farm fordon är inte alltid undantagna från motorfordonsbestämmelser. I många stater är det ett ökande krav på att köpa försäkring gården lastbil för fordon som kommer att använda vägar och motorvägar reste med vanliga fordon. Olyckor inträffar med långsamtgående gård fordon, och försäkringsskydd är en ökad oro för jordbrukare och allmänna bilister, likadana.
Fördelar

Farm fordon som är registrerade och försäkrade kan användas för utökad personligt bruk. Även kallad F-märkta fordon, kan dessa fordon kan användas för shopping, familjevård och andra aktiviteter rutin. Alla gårdens fordon, oavsett om försäkrad eller ej, måste titeln. Men registrering gård lastbilar och andra fordon ger gården familjer att få ut det mesta av sin investering, för både affärs-och personliga behov. Det blir då en prioritet att försäkra jordbruksfordon vanligen används för off-gården arbetsuppgifter.
Överväganden

överväga fördelarna med att försäkra gård lastbilar och fordon. Dessa fordon är stora kostnader och är avgörande för den totala gården drift och olyckor eller skador kan allvarligt hindra jordbruksproduktionen. Dessutom, folk kör och rider i jordbruksfordon. Farm fordon som färdas på allmän väg kan stöta på förekomsten av oansvariga väghållning av andra förare, eller de kan utgöra en fara för andra.
P Det finns också möjlighet för missöden med gård produkt och leverans transporter som kan störa normal trafik , om inte ordentligt. Farm fordon kan orsaka olyckor eller vara ett strikt föremål i en olycka. Alla möjligheter finns goda skäl att skydda de investeringar i gården lastbilar, och för att skydda liv och hälsa hos de personer som ansvarar för att göra jordbruksföretag en succé.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94263.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.