Hur kan vi minska min bil försäkringspremie i Storbritannien

Bil försäkringspremier i Förenade kungariket fastställs på ett liknande sätt som de i USA. I allmänhet är bilförsäkring priserna baseras på risk - den drivande historia försäkrade. Om du bor i Storbritannien och kämpar med höga premier, det finns åtgärder du kan vidta för att minska den kostnaden. Medan endast tiden kommer att läka en dålig drivande post, kan du sänka dina premier utan att vänta. Instruktioner
1

Titta på din nuvarande politik. Ett misstag som vissa konsumenter gör är att hålla en mycket låg självrisk. I Storbritannien kallas detta överskott. Ett lågt överskott innebär att du gärna kommer att betala mer för premier så att, i händelse av en olycka, måste du betala mindre out-of-pocket. Ring ditt försäkringsbolag och ändra ditt överskott till ett högre belopp. Detta kommer omedelbart släppa din premie.
2

Drive mindre. Brittiska försäkringsbolag kräver drivrutiner som loggar omfattande miles varje år att betala mer i premier. Detta är helt enkelt smarta riskhantering. Ju mer du kör, det troligare är det att du får in en olycka och orsaka försäkringsbolaget att betala fordringar. Ta kollektivtrafik för din pendla och använda bilen endast för personligt bruk. Detta kommer att släppa din premie.
3

Arm din bil. Ställa in ett stöldskydd i bilen kommer att släppa din premie. Men innan du installerar en dyr apparat, kontakta ditt försäkringsbolag för att se till att det är en godkänd och erkänd enhet.
4

Ändra föraren politik på din försäkring. Många förare är omedvetna om denna bestämmelse i Storbritannien Försäkringsbolagen håller avslöjande skumma att uppmuntra de flesta förare att omfatta alla förare på deras politik. Genom att begränsa antalet försäkrade förare till en eller två - du och din make, kanske - dina premier kommer att falla
5

Jämför företagen.. Detta är absolut ett måste. Försäkringsbolagens priserna ändras ofta, så gör din körning post. Gör det till en vana att jämföra olika företag och priserna varje halvår. Detta kommer att säkerställa att du har den lägsta premien tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94288.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.