Vad är Auto försäkringsbedrägeri?

Bilförsäkringar är ett måste för skydd mot ekonomiskt förödande omständigheter. Åtminstone, betalar ansvarsförsäkring för skador du tillfogar en annan bilist så att du inte behöver betala ur fickan. Beroende på din politik, lönar det sig ofta för bilreparationer och medicinska räkningar om du är i en olycka. Det kan också ersätta dig för bilstöld. Tyvärr, det finns kriminella som utnyttjar detta skydd. Definition

Auto försäkringsbedrägeri innebär att få pengar från en bil försäkringsbolag som du inte har laglig rätt. Pengarna kan påstås vara för bil skador, personskador eller båda. Den bedrägeri uppstår när betalning görs för omständigheter som inte är legitima. Påståendet kan göras av en person, eller det kan vara ett verk av en grupp av scammers.
Typer
p Det finns två huvudtyper av auto försäkringsbedrägeri. Den första handlar om att förstöra ett fordon eller inrätta en stöld så ägaren kan samla in pengar för förlusten. Kommer Hutchings, förklarar en sergeant med Las Vegas Police Department Auto Theft Enhet som bilar ofta bränns efter en falsk stöld. Ägaren kan anlita någon att göra det eller ficklampa bilen själv och sedan hävdar att det var stulet. Den andra bedrägerier typen innebär olycka uppställningar. Alla de människor som är inblandade i olyckan kan vara på bluff, eller bedragare kan innebära en oskyldig person. De orsakar en kollision och blåsa sina skador och skadeståndsanspråk.
Plats

Bilförsäkringar bedrägerier förekommer i hela USA, men det är mest koncentrerad i vissa områden, särskilt när ekonomin är dålig. Svåra ekonomiska förhållanden har en stor effekt på platser som är beroende av turismen. Emily Friedman och Vanessa Weber i "Good Morning America" ​​förklara många fall Bilförsäkringar är centrerade i populära turistmål som Nevada, Florida, New York och Wisconsin.
Effekter

Konsumenterna får betala högre priser för bilförsäkring på grund av bedrägeri att ersätta förluster försäkringsbolag. David Corum, vice ordförande i Insurance forskningsrådet, förklarar betalningar för bedrägliga kroppsskada påståenden var nästan 7 miljarder dollar i 2007 och har gått upp varje år sedan 2002. Detta problem utgör också fysisk fara. Oskyldiga bilister som måltavla för bedragare kan lida skada eller död i en olycka set-up.
Solution

brottsbekämpning kan göra en betydande buckla i auto försäkringsbedrägeri problem genom att slå ner på det. Detta är en positiv dominoeffekt för konsumenterna. Bilförsäkring priser, en Bilförsäkringar webbplats, förklarar priser bilförsäkring i Massachusetts gick ned nästan 12 procent efter det att staten Insurance Commissioner spetsen ett försök att stoppa bedrägerier. Effektiva taktiker inkluderar skärpta straff och fängelse för försäkrings-bedrägeri. Thomas Kristoffersen av försäkring Rate försäkring sajt förklarar auto försäkringsbolag som State Farm är Allstate och Geico arbetar också på problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94311.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.