Vilka är kraven för Full täckning Bilförsäkringar för Oklahoma?

Flesta stater sätta sina egna krav Bilförsäkringar för fordonsägare. Oklahoma är en av dessa stater. Trots vad begreppet kan innebära, är full eller heltäckande Bilförsäkringar en grundläggande politik som ger den minsta täckning som krävs enligt statens lag. För att ge extra skydd, ett antal fordonsägare väljer att köpa kompletterande planer som ger ytterligare täckning. Kroppsskada ansvar (BIL)

Oklahoma anser följande grundläggande täckning begränsar full täckning: 25/50/25. Dessa begränsningar representerar tusentals dollar i täckning för kroppsskada ansvar (BIL) och sakskada ansvar (PDL). Till exempel, när du har full auto täckning i Oklahoma och du är inblandad i en olycka, betalar ditt försäkringsbolag upp till $ 25.000 för sjukvårdskostnader för en person och upp till $ 50.000 per olycka för kostnader i samband med skada eller död av en annan person. Addera Property Damage Liability (PDL)

PDL är det andra kravet och noteras som den sista siffran i det tresiffriga sekvens. I Oklahoma, måste fordonsägare med stora täckning ha minst $ 25.000 som är värda av täckning för skador som åsamkats till ett annat fordon som en följd av en olycka han orsakar. Så, till exempel, om du är inblandad i olyckan och en annan persons bil är skadad, ersätter ditt försäkringsbolag upp till $ 25.000 till den andra fordonsägaren för sina kostnader.
Personskadeskydd (PIP)

Personskadeprevention Protection (PIP) - ibland kallad medicinsk Payment (MedPay) - är en kompletterande försäkring som täcker sjukvårdskostnader och förlorad lön när du blir skadad i en olycka . Vissa stater, som Delaware, New Jersey och Minnesota, kräver fordonsägare att köpa denna täckning som extra skydd mot ekonomiska förluster till följd av en bilolycka. PIP generellt täcker upp till 80 procent av din ekonomiska förlust från en olycka förutom att betala en död nytta.
Oförsäkrade bilist täckning
p Det är också tillrådligt att fordonsägare får oförsäkrade bilist täckning, som också är en valfri politik. Det skyddar dig när du är i en bilolycka med ett oförsäkrat eller underinsured förare. Det täcker överskjutande kostnader som din sjukförsäkring plan inte helt kan täcka och /eller utgifter utöver vad den andra förarens policy kan täcka. Oklahoma kräver inte fordonsägare att köpa denna täckning.
Ytterligare täckning

De föreslagna BIL gränser är 100/300--or upp till 100.000 kr i sjukvårdskostnader till täcker skador på en person eller upp till $ 300.000 per olycka för skador som berör mer än en person. Även om dessa krav är ganska mycket garanterat att öka din premie Bilförsäkringar, de erbjuder ytterligare täckning för att hindra en person från att komma efter din personliga tillgångar för att täcka sjukvårdskostnader som din auto försäkring inte betalar. Dessutom är det också värt att överväga att köpa kollision försäkring, som skyddar din bil när det upprätthåller skador i en olycka. Även om det inte är på uppdrag av statens lag, om du har ett lån på din bil, kan din långivare kräver att du skaffa kollision försäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94290.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.