Sätt att spara på bilförsäkring

Visste du att efter boende och mat, är din Bilförsäkringar eventuellt din största notan? Därför är det i ditt bästa intresse att spara så mycket som möjligt på dina priser. Din premie bestäms av många faktorer. Om du kunde kontrollera dessa faktorer, skulle du kunna få ner kostnaderna. Lyckligtvis kan du påverka vissa av dessa faktorer och spara pengar. Din kredit värdering Matters

Försäkringsbolagen granskar sina sökandenas kredit poäng. Enligt försäkringsgivare, din kredit värderingar speglar, i stor utsträckning, hur ekonomiskt stabila du är och om du någon risk i att betala dina premier. Om du har en dålig kredit historia, kommer du att få betala mer, medan en sökande med en oklanderlig kredit historia kommer att få ett bättre pris. En bra kredit värdering hjälper dig att spara på att inte bara bilförsäkring utan också en inteckning och billån.
Be om en högre självrisk

Vad är en avdragsgill? Enligt Investorwords.com, är en avdragsgill "... mängden av en förlust som en försäkring innehavaren måste betala out-of-pocket innan ersättning börjar ..." Därför, om du väljer högre självrisker, kommer dina premier minskar.

Också bli av med någon täckning som du inte behöver, t.ex. kollision och /eller stora täckning på äldre bilar med lågt marknadsvärde. Täckning som detta skulle inte vara mycket fördelaktigt för dig, som din fordran aldrig kan överstiga det bidragsbelopp. Dessutom, om du omfattas av en god hälsa, liv och invaliditetsförsäkring, kan du gå in för minimiskydd på personskador.
Fråga om rabatter
< p> För många sökande inte vet om dessa eller inte ber om dem. Rabatter finns för professionella föreningens medlemskap, multi-bilinnehav, klubbmedlemskap, och pensionärer. Du har även rabatter för ungdomar, och istället för att få ditt barn en extra försäkring, kan du försäkra honom på er politik.

Göra grundlig research, be dina vänner och kollegor, och be om råd innan du köper en politik . Genom att göra så kommer du att vara i stånd att göra ett välgrundat val.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94273.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.