Hur får bilförsäkring för att hämta och leverera andras bilar

Är du i ett företag där det blir nödvändigt att hämta och leverera andras bilar? Det finns vissa åtgärder att vidta för att få dig täckt för skador eller skulder vid körning andras bilar. Saker du behöver Review Ett giltigt körkort
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en lokal agent Bilförsäkringar. Fråga om vilken typ av försäkring för den typ av arbete du gör. Alternativt, surfa på Internet och ta reda på namnet på företag som erbjuder försäkringar för dem som hämtar och levererar andras bilar.
2

Begär Business Ansvar täckning. Detta bör ge fullständig täckning.
3

be om offerter från olika företag för att jämföra allmänna företagsförsäkringar ansvar täckning. Jämför den premie som tas ut av olika företag.
4

Informera agent eller försäkringsbolag när det gäller arten av ditt arbete och verksamhet. Säg att du kräver ansvar täckning som du inte äger de andras bil.
5

Få alla detaljer om lämplig politik och se till att du inte betalar för hög premie. Om du får mycket höga citat, sedan förhandla. Se till att ditt försäkringsbolag förstår att du skulle använda bilen endast för ett specifikt ändamål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94259.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.