Full täckning Bilförsäkringar Krav

När människor hänvisar till "full täckning" auto försäkring, menar de oftast en politik med statligt uppdrag minsta ansvarsförsäkring samt kollision och omfattande försäkring som täcker skadegörelse, stöld och /eller glaskross. I vissa fall kan människor hänvisar till ansvarsförsäkring varje stat kräver så full täckning under lagen. Men när du kommunicerar med försäkringsbolag, den allmänt vedertagna uttrycket "full täckning" avses fysiska skador täckning, inklusive omfattande och kollision försäkring samt statens minsta ansvar täckning. Ansvar täckning

Ansvar täckning är en försäkring för eventuella skador på egendom, personskada eller dödsfall en förare kan orsaka, men betyder inte innehålla förarens personliga fordon. Den lägsta försäkringsskydd som krävs för de flesta stater är ansvarsförsäkring, som ger täckning för skadade och materiella skador. Auto lån företag kräver ansvarsförsäkring åtminstone. En leasade fordonet kan vara skyldig att utföra en specificerad nivå av täckning som kan vara högre än de statliga kraven. Vid val gränserna för täckning för ansvarsförsäkring, måste föraren vara medveten om att om skadorna är mer än gränsen för politiken, är föraren ekonomiskt ansvar för överskottet, vilket skulle kunna skapa en ekonomisk svårighet.

Omfattande täckning

Omfattande täckning är en förkortad namn för omfattande fysiska skador täckning. Denna täckning betalar för skador på förarens fordon, andra fordon föraren kan fungera, stöld av fordonet eller katastrofer, inklusive brand eller översvämning.
Kollision täckning

Kollision täckning betalar för föraren fordonet när den träffas av ett annat fordon eller föremål, eller när den träffar ett annat fordon. Denna täckning betalar endast för det aktuella värdet av fordonet och ger inte för restaurering av eftermarknaden biltilläggsprodukter eller värdet av alla lån föraren får betala.
Självrisk
< p> Självrisk kan ställas av köparen av försäkringen och är inte föremål för översyn av bilens hyresvärden eller annan borgenär. Självrisken är det belopp som skall betalas innan täckningen gäller. Till exempel, om förlusten är $ 2.500 och självrisken är $ 500, måste den försäkrade betala 500 dollar innan försäkringsbolaget betalar de återstående $ 2,000. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94300.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.