Vad är ett omfattande försäkringsskydd?

Försäkring skyddar dig, din familj och din egendom. Genom att betala pengar till ett försäkringsbolag, gör dig säker på att försäkringsbolaget kommer att täcka förluster som kan uppstå oväntat. Men det finns många olika typer av försäkringar, så det kan vara lite svårt att veta vilken försäkring som är bäst för dig. Om du vill garantera att du kommer att omfattas av det bredaste utbudet av omständigheter, är heltäckande försäkringar bäst. Definition

Omfattande försäkring är den bredaste formen av försäkringsskydd finns, enligt Business Dictionary. Det brukar förknippas med bilförsäkring, även om medel från olika försäkringsbolag områden kan hänvisa till omfattande politik som fullständig. Omfattande försäkring täcker händelser såsom brand, stöld, dåligt väder och vandalism.
Täckning

Definitioner av heltäckande försäkringar från InvestorWords och PE File billån webbplatser förklara att heltäckande försäkringar omfattar icke-kollision händelser. Business Dictionary påpekar att, när man hänvisar till en bil politik, täcker helförsäkring föraren och fordonet, samt den tredje parten förare, fordon och egendom. Denna försäkring gäller även om du är på fel i de flesta fall.
Omfattande Vs. Kollision

Vissa definitioner av heltäckande försäkringar såsom en från Business Dictionary anger att heltäckande försäkring täcker kollisioner. Tekniskt sett är detta inte sant. Kollision försäkring är vad täcker kollision kostnader, omfattande täcker kostnader från icke-kollision händelser. Förvirringen beror på det faktum att människor som köper heltäckande försäkringar som vanligen köper kollision försäkring som en del av sin politik i alla fall, vilket gör de två typer av försäkringar visas som synonyma eller som en enhet.
Premiums

Business Dictionary förklarar att försäkringsbolagen beräknar omfattande försäkringspremier på flera faktorer. Dessa inkluderar motorstorlek, förare historia och fordonets värde. Generellt sett, omfattande ökningar täckning premier, men för den mängd extra täckning du får, är det värt kostnaden.
Rättsliga krav

flesta stater inte tvinga dig att bära heltäckande försäkring. Men om du är leasing ditt fordon eller inte har betalat ut din auto lån i sin helhet, långivaren som tillhandahålls medel för fordonet fortfarande kommer att ha ett berättigat intresse i bilen. Eftersom långivaren kommer att se bilen som en tillgång som man vill skydda förrän du har betalat din skuld i sin helhet, kan det kräva att du bära heltäckande försäkring som en del av din låneavtalet.
Använd

du vanligtvis kommer att vilja ha heltäckande försäkring om din bil eller annan egendom fortfarande är av betydande värde. Du kommer också vill ha det om du bor i ett område med hög brottslighet, även om detta kan öka premierna. Du kan klara sig utan heltäckande försäkring när din fastighet har sjunkit till den punkt där täckningen skulle bli dyrare i längden än att byta ut fastigheten på egen hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94303.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.