Vad är MC försäkring?

Motorcykel försäkring ekonomi reparation och medicinska räkningar i händelse av en olycka eller stöld. Det täcker också kostnaderna för andra människor är inblandade i en olycka. Lagen kräver motorcykel försäkring. Varför du behöver Försäkring

flesta stater kräver bilförsäkring enligt lag att se till att en försäkrad person kan betala för skador han är ansvarig för att orsaka. Dessutom ger försäkring personligt skydd mot stämningar. Brist på ridning skicklighet, fortkörning, dåligt väder, kör berusad, brist på defensiv körning skicklighet, bristande medvetenhet om andra förare till en liten bil i sin närhet och oerfarna ridning med passagerare på baksidan orsakar ofta olyckor.

Hur MC försäkring som? är

Motorbike försäkringar kontrakt för försäkringsskydd som du kan få från försäkringsbolagen. Den politik som kommer att variera i pris och täckning beroende på vad företaget är villigt att erbjuda och vad du är intresserad av att skydda. Den politik är oftast bra för ett år och därefter måste förnyas.

Politiken förnyas med samma villkor, men ibland försäkringsbolag kommer att göra ändringar som har höja premien kostnaden på grund av olyckor eller biljetter trafik. Förändringar kan också inkludera överenskommelse terminologi. Premierna kan också gå upp på grund av fordonets förändringar eller ett ökat antal påståenden. Försäkringsgivare förbehåller sig rätten att släppa en klient om det finns för många påståenden och olyckor, vilket indikerar hög risk för försäkringsgivaren.
Vad som föreskrivs i Täckning?
< p> Inte varje fordon försäkringsgivare är automatiskt villig att täcka motorcyklar. De som brukar ge riktlinjer för motorcyklar namn märke, skotrar, och två eller flera hjul cyklar såsom fyrhjulingar och fyrhjulingar när de används på officiella vägar. Off-road täckningen är inte särskilt vanligt eller kommer vid en mycket högre kostnad på grund av risk.

Grundläggande försäkring politik består av ansvar, kollision och omfattande.

Kroppsskada och egendomsskada Ansvar betalar för oavsiktlig skada på annan person eller skada på hans egendom. Omfattande och kollision försäkring täcker reparation eller byte av din motorcykel mot stöld eller olycka, oavsett fault.Collision täckning betalar för skador om du träffar ett annat fordon eller föremål.

Omfattande täckning betalar för skador som orsakats av en olycka annan än en kollision, såsom brand, stöld eller skadegörelse.
Hur köper jag en policy?

En köpare kan oftast få en motorcykel försäkring ett av två sätt. Antingen kan han kontakta en licensierad agent som erbjuder politik i namn av en försäkring kedja eller han kan kontakta försäkringsbolaget direkt. De flesta stora försäkringsbolag har webbplatser som kan hantera program och logga på klienter elektroniskt. Dock är kontakten helt med försäkringsbolaget direkt och du måste arbeta med dem via telefon och e-post.

Ombud brukar träna på gatan kontor, vilket ger kunderna ett ansikte mot ansikte relation med en försäkringsgivare via agenten . Agenter existerar i sin egen rätt som ett företag tillstånd att sälja försäkringar. En agent kan erbjuda dig olika försäkringsprodukter från olika leverantörer istället för bara en och hjälpa dig att lämna in och följa upp med påståenden.
Kommer Policy omfatta särskilda förbättringar?

Försäkringsbolagen skiljer på anpassning av motorcyklar. Vissa kommer inte att täcka dessa delar alls eller motorcyklar som modifierats genom dem. Andra kommer att vilja oberoende part bedömningar om värde eller begränsar täckningen för tillåtna aktiviteter inom väg och lagar motorväg. En köpare måste arbeta individuellt med sin försäkringsgivare eller dennes agent för att förstå vad som kan täckas av en policy. Typiska modifieringar som faller under denna kategori är sidvagn, förbättrade avgassystem och anpassade ramar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94285.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.