Hur man köper den billigaste Sports bilförsäkring

Försäkring en sportbil billigt kan vara svårt, men kräver endast minimal köpslående förmåga. Några av orsakerna till klassificering är manuell växellåda, kostnader för att ersätta delar, hästkrafter och eftermarknaden modifieringar. Vissa bilar blir sällan eller samlarobjekt efter en tid. Genom att kartlägga ett komplett utbud av online och traditionella försäkringsbolagen, kan du få en mycket budget-vänlig takt. Instruktioner
en

enkät online försäkringsbolag, såsom Progressive.com, Esurance, och GEICO. Innan du checkar sina skattesatser, se till att de skulle klassificera bilen som en sportbil. Du kan hitta dig själv med en sportbil som klassificeras som en vanlig bil eller en lyxbil, enligt deras mätningar.
2

Call försäkringsbolag i ditt område för att hitta en byrå som kommer att skriva en policy på en bil av året och modell av din bil. Kom ihåg att vissa byråer inte skriva politik för dyra fordon, såsom Ferraris, som presterar på höga hastigheter.
3

Boka tid med berörda försäkringsbolag i ditt område. Med vissa priser som ges av online-försäkringsgivare, har du en bra känsla för uppskattningarna av försäkring. Lokala försäkringsbolag, men kan ge mer personlig och lyhörd service.
4

överväga att ta bort eftermarknaden modifieringar på bilen eller strippa ner din försäkring paket, om priset är fortfarande för högt. Ändringar som kan öka din hastighet är stämningar som gör bilen snabbare, men i ögonen på försäkringsbolagen, göra bilen mer riskfyllda. När det gäller din försäkring paket, de flesta stater gör skuldtäckning obligatoriskt andra omfattningar är valfria.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94283.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.