California SR 22 Krav

En Kalifornien SR 22 är en försäkring bevis certifikat. När ditt körkort är tillfälligt eller åberopas på grund av brott mot trafiklagstiftningen eller en DUI (bilkörning under påverkan av droger eller alkohol) övertygelse, är SR 22 för att återinföra förmånen att köra. Detta är inlämnad av auto försäkringsbolag och förvaras av California Department of Motor Vehicles (DMV). Detta certifikat bekräftar att du har träffat statens minimikrav för skuldtäckning. Bakgrund

SR 22 arkivering krävs av Kalifornien DMV om du vill återställa ditt körkort som har avbrutits. Suspension är auktoriserad av olika skäl. En viktig orsak är övertygelsen om DUI i en domstol. Andra exempel inkluderar upprepade trafikförseelser i en kort tid, många obetalda böter och biljetter samt underlåtenhet att följa DMV föreskrifter. Avstängning kan också bero på inblandning i en olycka utan ordentlig försäkring.
Täckning

Försäkringen måste omfatta inte bara de fordon som registrerats under ditt namn utan även bilar du kör rutinmässigt. Om du är dömd för rattfylla och besluta att inte köra längre, behöver du inte lämna in en SR 22. Om du tänker köra, men inte äger en bil, kan du ansöka om ett egendomslösas s SR 22 ansvar politik, vilket ger täckning varje gång du kör någon annans bil.
Längd

Generellt måste en SR 22 status vara på filen med Kalifornien DMV under tre år efter det att licensen fjädring. Du behöver inte lämna in varje år så länge som en fullständig SR 22 försäkringsskydd upprätthålls under den angivna perioden. Om politiken tappas, avbryts eller avslutas, är det ansvaret för försäkringsbolaget att informera California Department of Motor Vehicles. Du måste genast skaffa en ny SR 22 täckning från annat försäkringsbolag för att undvika ytterligare licens fjädring.
Kostnad

Kostnaden för California SR 22 varierar beroende på den särskilda försäkringen företaget. Detta är samma sak som med andra auto försäkringar. Enligt shouselaw.com, kan SR 22 täckning kosta runt $ 300 till $ 800. En SR 22 klient kommer inte att få någon försäkring rabatt som kalifornisk lag förbjuder DUI brottslingar från att komma åt detta privilegium i 10 år efter det att brott inträffat. Vissa försäkringsbolag tar också runt $ 25 till $ 50 för SR 22 arkivering. En nyutgåva avgift på $ 125 måste också betalas för DMV att återinföra körning privilegium. Inte alla bil försäkringsbolag erbjuder SR 22 täckning
Överväganden

. En SR 22 kräver en högre försäkring betalning som auto försäkringsbolag kommer att klassificera föraren löper högre risk. Dessa dagar, är arkivering formuläret med DMV sker elektroniskt. Staten har också genomfört ett program för att hjälpa dig att hitta SR 22 täckning i fall du inte kan få täckning för dig själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94315.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.