Michigan Bilförsäkring Lagar

Förare som är verksamma motorfordon i Michigan krävs enligt statens lag för att ha Bilförsäkringar. De som inte lyder denna lag kan drabbas av betydande böter och även fängelse. Att känna till grunderna i Michigan lagar Bilförsäkringar är en nödvändighet för alla som kör i staten. Det är det enda sättet du kan vara säker på att du inte begår en olaglig handling när du använder ett motorfordon på allmänna vägar. Krav

Bilister i Michigan måste köpa no-fault försäkring auto under statlig lag. De utan denna täckning kan bli dömd för en förseelse och böter ansikte från $ 200 till $ 500. Bilister utan försäkring kan också tillbringa ett år i fängelse, men detta avgörs av den domstol som fattar meningen. Påföljderna stannar inte där. En domstol kan dra in licensen för en oförsäkrade bilist i 30 dagar eller tills han kan visa bevis på no-fault försäkring.
Täckning

Enligt Michigan State lag, chaufförer måste köpa tre grundläggande delar i en no-fault politik. Bilister måste köpa no-fault försäkring som kommer med personskada skydd, som betalar alla sjukvårdskostnader skall en förare drabbas av en skada i en bilolycka. Försäkringen måste också komma med rättsskydd täckning. Täckningen är $ 1 miljon euro för skada som försäkringstagarens fordonet orsakar på andras egendom. Bilister måste också köpa försäkringar med en återstående kroppsskada och egendomsskada ansvar täckning. Detta tar hand om advokatarvoden och betalar för skada som de hålls ansvariga för i en bilolycka. Statliga lagar kräver ett minimum av täckning av $ 20.000 för en person som är skadad eller dödad i en olycka, $ 40.000 om flera personer skadas eller omkommer, och $ 10.000 för skada på egendom en Michigan förare orsakar i en annan stat.

Fördelar

köpa no-fault försäkring auto i Michigan vettigt ekonomiskt för bilister. Denna försäkring ger förare och deras familjer med obegränsade medicinska och rehabiliterande fördelar om förare eller passagerare skadas i en olycka, är oavsett fel. Dessutom, om en förare inte kan arbeta efter en olycka, är han betalat för förlorad tid av försäkringsgivaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94295.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.