Hur man förhandla fram lägre priser bilförsäkring

Förhandla en lägre bilförsäkring är en evolutionär process för de flesta förare. Som förare ålder, utveckla en bra drivande post och betala sina premier på tid, bil försäkringsbolag är mer villiga att ta ut dem lägre priser. Försök att förhandla fram en lägre ränta med jämna mellanrum för att dra nytta av din goda resultat. Instruktioner
Talking din väg till lägre priser
1

Upprätthålla en god drivande post. Kör en bil med en fördelaktig säkerhetsprofil rekord med ett relativt lågt värde. Begära en kopia av din färdregistreringen och kolla det för felaktig information. Rätta till eventuella fel omedelbart, eftersom de i hög grad kan påverka dina försäkringspremier.
2

Börja jämföra priser som erbjuds av de större försäkringsbolagen. Ring upp så många du kan för att få en bred bild av din prissättning alternativ. Undvik försäkringsbolag som är obekant för dig. Leta upp något företag som du inte känner igen på Better Business Bureau webbplats i avsnittet Resurser nedan för att kontrollera att de har ett register över utbetalning av ersättningar och en god kundservice rekord.
3

Bestäm om du kan få med på en mindre omfattande täckning plan. Om du inte tror att du behöver heltäckande försäkring, skada och olycksfallsförsäkring kan vara tillräcklig täckning av sig själva.
4

överväga att byta till ett säkrare, billigare fordon. Sport och lyxbilar är utomordentligt dyra att försäkra. Bilar som har sällsynta delar är också dyrare att försäkra. Kompakt, populärt och billigare bilar är inte så dyrt att försäkra.
5

Börja förhandla direkt med din nuvarande bil försäkringsbolag. Om de är ovilliga att sänka sina priser för att matcha sina konkurrenter, byta till en annan leverantör som kommer att täcka dig för en lägre premie. Få alla avtal med bolaget skriftligen som en garanti för vad du kommer att betala.
6

Fråga ditt nuvarande försäkringsbolag om de kommer att sänka dina priser om du tar en defensiv körning kurs. Ta reda på om de erbjuder rabatter om du köper andra typer av försäkringar från dem, som husägare försäkring. Fråga om du är berättigad till rabatt baserat på ditt yrke. Ta reda på om ditt försäkringsbolag erbjuder en rabatt för att ha låsningsfria raster. Läs all dokumentation som bolaget noggrant för exempel på andra rabatter som kan erbjudas. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94286.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.