Hur får full försäkring Auto

Bilförsäkringar kan variera från ett minimum ansvar politik till vad som kallas "full täckning." Om du bär ett lån på din bil, kommer din långivare kräver en politik som täcker kostnaden för lånet om bilen är totalt. När du ringer runt för citat, vara medveten om de begränsningar som anges i den bilförsäkring du funderar. Full täckning inte nödvändigtvis säger allt. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Känna gränserna för skadeståndsansvar del av din bilförsäkring. Denna gräns täcker din del av skador som du orsakar på andra och deras egendom. Varje stat har ett minimum, vilket du kanske vill öka för att skydda dig från ytterligare utlägg.
2

Få omfattande och kollision täckning för din bil om du fortfarande är skyldig pengar på det. Politiken bör vara tillräckligt för att betala av ditt lån om din bil är totalt. Om kostnaden för din försäkring är mer än värdet på din bil, som du har betalat sig, då du kan vara bättre att inte betala dessa ytterligare premier. Runt för Addera 3

Shop bästa priserna på försäkringar. Många bilförsäkring webbplatser kan du ange dina uppgifter och få uppskattning tillbaka på nätet. Några webbplatser är listade nedan. Agenter också kommer att ge dig offerter direkt över telefon.
4

Hitta en lokal agent som du kan bygga en relation. Försäkringsombud som också täcker ditt hem, liv eller vårdbehov försäkring kan ofta få dig en bättre ränta än ett annat oberoende organ. Förhoppningsvis kommer du att veta detta medel bättre om du någonsin behöver lämna in en fordran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94262.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.