Varför är en försäkring Viktigt att tänka på innan du köper en bil?

Innan du ställer in siktet på att blanka röda cabriolet, stanna och sätta dina tankar i omvänd. Den smarta pengar flytta innan du köper någon bil är att först kolla på försäkringskostnader. Den typ av bil du köper, din körning rekord, kredit värdering, ålder och även ditt kön, alla spelar en roll i hur mycket du kommer att betala för försäkring. Om pengar är ett objekt, kan du förbereda för att ge din drömbil önskelista en reality check. Mer än Bil Not
Gå online för att jämföra priser på olika märken och modeller.

bilhandlare kan göra attraktiva erbjudanden på vad din månatliga betalningar kan vara på din drömbil-när du lägger försäkring din budget kan skjuta i höjden. Titta på ungefär tre till fyra olika märken och modeller att jämföra skillnaden i månatliga kostnader för bil betalning och försäkring. Skillnaden kan vara betydande
märke och modell, dörrar och mer
fler säkerhetsfunktioner du får -. Desto lägre priser.

Försäkringsbolagen ser på bilmärke och modell för att fastställa priser. Den finare bil, desto mer du betalar för försäkring, eftersom risken ökar för stöld, skadegörelse och kostnader för olyckor reparationer. Försäkringsbolagen faktor även färgen på bilen. En vit bil kan försäkra för mycket mindre än en svart bil, eftersom det är mer synligt. En cabriolet kommer att ha en högre kostnad för ansvarsförsäkring för att täcka personskador.
Säkerhetsfunktioner

Få så många säkerhetsfunktioner som möjligt. Krockkuddar, säkerhetslås, servostyrning, och låsningsfria bromsar alla faktor i att sänka dina försäkringskostnader. Använd detta som en förhandling verktyg på en bil som inte kan utrustas med många säkerhetsfunktioner.
Färdregistreringen


veta vad som finns på din drivande post. Om du har biljetter, olyckor eller andra kränkningar dina försäkringskostnader kommer förmodligen att vara hög. Detta kan hända även med ditt nuvarande försäkringsbolag eftersom de i huvudsak starta processen igen när du försäkrar en annan bil.
Använd Online Miniräknare


Jämför försäkringskostnader på de tre eller fyra modeller du har valt. Ta detta belopp och lägga till det till din beräknade månatliga bil betalning. Då får du en bättre uppfattning om din totala månatliga budget. Du kan även besluta att de fyra-dörrars sedan kanske inte så illa trots allt, särskilt om det inte kommer att lämna dig ont om kontanter i slutet av månaden.
Statliga förordningar och förväntningar återförsäljare

I många stater är det obligatoriskt att du har försäkring innan du ens köra bil utanför partiet. De enda stater där försäkringen inte är obligatorisk är New Hampshire och Wisconsin med 2010. Ta reda på vad de minimikrav för försäkringar som är där du bor (se Resurser).

Återförsäljare ofta kan styra dig till företag som de gör affärer med. Detta kan inte vara ditt bästa val, även om det verkar som effektiv "one-stop-shopping." Innan du registrerar den streckade linjen för bilen, köpa din försäkring. Sedan kan du gå frimodigt på återförsäljaravtalet bilen mycket med din egen försäkringsbevis och köra iväg med en bil som inte bara är fullastad-men också helt täckta. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94284.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.