Den genomsnittliga kostnaden för bilförsäkring för en familj

Välja en familjepolitik Bilförsäkringar är inte alltid en lätt uppgift. Konsumenterna måste överväga en rad faktorer, bland annat civilstånd, antalet förare i hushållet, antalet miles körda varje vecka och om några tonåring förare ingår i politiken. De premier för bilförsäkring varierar beroende på förarens ålder, kön och färdregistreringen. Var du bor och fordonstyp påverka priserna också. Även om många människor inte tar sig tid att läsa deras politik Bilförsäkringar för att ta reda på om något av villkoren har förändrats, kan du spara pengar genom att jämföra priser Bilförsäkringar för att se om du kan få en bättre premie. En praktisk tid är när det kommer är det dags att förnya din nuvarande politiken. Genomsnittlig kostnad

Baserat på statistik från bil försäkringspremie (KPI), den genomsnittliga auto försäkringspremie i juni 2009 var $ 1804 för de amerikanska hushållen. Det handlar om en 12 procentig ökning av genomsnittliga kostnader från föregående år. Premiesatser skiljer sig från stat till stat. Men i allmänhet, auto försäkringspremie skattesatser är högre än de var året innan, men i vissa stater skattesatserna har sjunkit. År 2008 var den uppskattade nationella genomsnittliga kostnaden för bilförsäkring $ 1600.
Rabatter

flesta försäkringsbolag erbjuder flera politiska rabatter till folk som försäkrar alla sina fordon och deras hem med samma företag. Vissa företag ger rabatter till personer som inte dricker eller röker. Säkerhetsfunktioner såsom krockkuddar eller en bil larm i din bil kan få dig mer av en rabatt. Slutföra en kurs förarnas säkerhet kan göra dig berättigad till ännu en rabatt. Även vissa modeller av fordon kvalificerar sometime drivrutiner för rabatter, eftersom försäkringsbolagen anser att sportbilar, lastbilar och stadsjeepar större risk att bli inblandad i en olycka.

Du kanske kan minska din betalsamtal mer genom att köra färre miles varje vecka. Ridning i en bilpool eller ta kollektivtrafik till och från arbetet eller skolan kan lägga till upp till besparingar. Bra förare belönas med rabatter för att inte ha trafikförseelser eller olyckor på deras körning poster eftersom de anses vara bra risker. Betala din årspremie bilförsäkring fullt kan få dig en rabatt, alltför.
Släppa några Täckning
Drivers

kan göra ett antal andra saker för att minska kostnaden för familjens Bilförsäkringar. Släpp täckning för extra utgifter såsom bogsering tjänst eller biluthyrning. Ofta nya bil garantier omfattar vägassistans utan kostnad. Om du omfattas av en sjukförsäkring plan som ger gott om täckning, tänka på att minska den medicinska försäkringsskydd på din bil försäkring till det minimibelopp som krävs enligt lagstiftningen i ditt tillstånd.
Kollision täckning

överväga att öka kollision och omfattande självrisker på er politik. Öka en $ 100 avdragsgill till $ 1000 kan sänka premien med ett par hundra dollar varje år. Även om du kommer fortfarande att ha täckning Bilförsäkringar, kan du behöva betala för mindre stänkskärm Benders out-of-pocket. Släpp kollision täckning helt och hållet på en äldre bil. Försäkringsbolagen begränsa anspråk på bilens nuvarande bokförda värde så att du inte kommer att få mycket för en bil som är äldre än sju år. Många förare väljer att släppa kollision täckning på sitt fordon när en bil har hög körsträcka eller den årliga försäkringspremien är mer än 10 procent av det aktuella värdet av fordonet.
Credit Score

flera försäkringsbolag tar en förares kredit värdering i beaktande när familjen priser Bilförsäkringar. De flesta auto försäkringsbolag kör nu kreditkontroller innan man kan avgöra en månatlig premie. Liksom människor med säker körning register, försäkringsbolag anser folk med en bra kredit historia en bättre risk och som kan få dig lägre försäkringspremier. Vissa försäkringsbolag granska regelbundet kreditupplysningar och justera priserna om de ser anledning till oro. Konsumenter med kredit poäng under 650 kommer sannolikt att betala högre priser eller nekas täckning. Men ju högre din kredit värdering, desto lägre risk, och som översätter till besparingar på din bilförsäkring. Addera Teen Drivers

Lägga till en tonåring föraren till familjens auto försäkring kan vara dyrt, ökande försäkringspremier från 50 till 200 procent. Men high school och college studenter som gör honorrullen eller Deans List kvalificera oftast för en förare rabatt på mellan 10 procent och 20 procent, beroende på försäkringsbolag. Du kan spara ytterligare 5 procent till 15 procent, om din tonåring fullbordar en säker körning kurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94272.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.