Hur att bestämma rätt mängd Bilförsäkringar

Många första gången försäkring köpare behöver hjälp för att avgöra rätt mängd försäkring att köpa. Medan det ekonomiska ansvaret lagar varierar från stat till stat, Bilförsäkringar köpare måste förstå att hitta rätt mängd försäkring går långt utöver att uppfylla statens krav. Självförsvar är en annan viktig faktor att beakta när man söker ett auto politik. Här är några tips för att hjälpa till att bestämma rätt mängd Bilförsäkringar att köpa. Instruktioner
1

Besök Department of Insurance för ditt tillstånd för att hitta den minsta bil ansvarsbegränsningar behövs för att följa lagarna i den staten. Efter att hitta den lägsta gränsen för skadeståndsansvar krävs, överväga att köpa högre gränser.

När det gäller att bestämma rätt mängd Bilförsäkringar att köpa, måste du uppfylla juridiska krav och samtidigt skydda dina intressen. Till exempel i New York, skulle $ 25,000 krävs gräns för skadeståndsansvar per person och $ 50.000 per förekomst visar snabbt att vara otillräckliga om du oturen att ha en olycka med en mamma kör hennes tre barn till skolan.
2

Köp omfattande och kollision försäkring (speciellt viktigt om du har en ny bil). Att hitta rätt mängd auto försäkring för denna första part täckning (vilket betyder att den ersätter dig, inte en tredje part) är inte svårt, men att välja rätt självrisk kan vara knepigt. Det finns ett direkt samband mellan storleken på den avdragsgilla och de besparingar premium. Ju högre självrisk, desto mer pengar du sparar.
3

Granska din ekonomi kontrakt. Ett sätt att bestämma rätt mängd Bilförsäkringar att köpa är att se vad din långivande institutet kräver. Vissa institutioner har satt krav på ansvar och fysiska skador täckning. De inte bara stipulerar att du måste köpa fysiska skador täckning (omfattande och kollision), men också ange minsta avdragsgilla de kommer att acceptera.
4

Kontrollera lienholders på politiken. Detta kommer inte att påverka mängden bilförsäkring som du ska köpa, men det påverkar som får betalt när en förlust uppstår. Avlägsnandet av lienholder från en auto politik sker oftast automatiskt när ett lån är nöjd, men misstag händer. Det sista du vill är att ha en bil fordran betalas till en lienholder. Därför, som en del av din bilförsäkring köp checklista, se till att rätt lienholder är noterat på politiken.
5

Få tips från din försäkringsagent. När det gäller att köpa rätt mängd Bilförsäkringar, är det råd av en försäkringsagent hjälp. Agenter har stor kännedom och erfarenhet om hur man bestämma rätt mängd täckning för att köpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94061.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.