Hur man handskas med Försäkring justerare och lösa ditt påstående

De fem bästa tips för att hantera försäkringar skadereglerare kan tillämpas på olyckor fel, total förlust, och /eller kroppsskada bosättningar anspråk. I grunden är det viktigt för dig att förstå hur reglagen fungerar och att vara försiktig med de knep de kommer att dra för att få dig att acceptera en lowball erbjudande. Saker du behöver
Time
Patience
vara på gott humör Review, en telefon med en mute-knapp
Visa fler instruktioner
1

Vara medveten om den musikaliska stolar spelet: En mycket vanlig teknik som används mot den intet ont anande försäkrade. Riktarna älskar att "ändra", "tilldela" eller "utbyte" påståenden bland dem. Många gånger Riktarens handledare steg i och omfördelar påstående med någon förklaring till dig. Detta gör att du omförhandla redan bosatte poäng om de inte skriftligen.

Dessutom behandlar olika skadereglerare hjälper försäkringsbolaget isolera olika frågor. Till exempel kommer en justering reglera den totala förlusten, och en annan kommer att lösa felet, och en tredje kommer att reglera skadan. På så sätt kan försäkring skadereglerare "kasta" bollen bland dem, och de behöver inte ge dig ett rakt svar. De kan berätta för dig "Ja sir, jag tror att svaret är A, men du måste prata med X skaderegleraren om det, och han är på kontoret i en vecka."

Du kan inte riktigt hindra detta situation som de kommer att överlåta fordringar utan att meddela dig, men det bästa du kan göra är att sätta allt de bosätta sig eller berätta skriftligen. Om de säger att de kommer att betala för din hyrbil, skicka ett brev till dem att berätta för dem att du förstår att de kommer att betala för din hyrbil. Detta sätt, när fordran överlåts, kan du peka på din korrespondens och visar att försäkringsbolaget gick med på att något (betala din hyrbil) och de måste leva upp till sina löften.
2

Låt dem inte ändra formen på pengar. "Jag är mycket ledsen att du hade en huvudvärk och smärta i nedre ryggen i mer än två veckor. Det är verkligen en skam. Vi kan bara ge dig, på sin höjd $ 2500 som kan betala för en resa till Mexiko för två. Varför 't du unna dig och ta din fru på en trevlig karibisk kryssning? "
p Detta är mycket kraftfull. Riktarna gör detta varje dag och många människor börjar tänka i termer av resor och elektronik. Om justeraren är lösa en yngre person skulle budet vara $ 250 för en iPod, en Nintendo Wii, eller en Play Station 3. Denna "hjälper" den skadelidande "spendera pengar i deras huvuden," och gör dem vill lösa. Kom ihåg att du lösa för smärta, fel, eller total förlust av din bil. Du vill ha pengar, inte iPods, kryssningar, bärbara datorer eller tv-spel. Tänk i termer av verkliga dollar! Addera 3

Titta på tid på dygnet. Riktarna vill ringa dig när det är obekvämt för dig. Ja, vill de tid att kunna förklara sin ståndpunkt, men de vill inte ge dig mycket tid att motbevisa. Så de kommer att ringa dig på 7:30, till exempel när du är på väg att gå till jobbet. De vill sätta press på dig så du bosätta just där och då. Det "hjälper" du vill bli av med dem.

Du kan vända detta runt. Ring justeraren strax före sin lunchrast eller innan de lämnar för en tre dagars helg. De vill komma ut från kontoret och gå hem, du kan få ett bättre erbjudande om justeraren vill gå och se hans /hennes familj. Berätta för dem precis innan helgen att föreställa sig att koppla av med en mindre anspråk på att oroa sig när de kommer tillbaka till kontoret.
4

Vara medveten om den tid på året. De flesta människor letar efter pengar innan eller efter en semester, så försäkringsbolagen driva justerare att vara mer aggressiv runt semesterperioder.

Tänk på det. Du behöver pengar för barnens leksaker? Så varför inte ge upp och nöja för $ 1.000? Riktarna är kunniga och detta är en bra tid för dem. Motstå frestelsen att spendera sina erbjudande i huvudet på julen leksaker -. Hålla ett öga på den större bilden
5

Var tyst! Tystnad är namnet på spelet.

Riktare ofta utbildade för att ge ett erbjudande och slå på mute-knappen! Regeln är att inte avge ett ljud när ett erbjudande läggs på bordet. Detta fungerar ofta. Varför?

Du vill göra ett erbjudande, inte två, speciellt efter varandra eller i samma konversation. Om ett erbjudande är $ 10.000, då justeraren att höra ett svar. De har inte, till exempel, vill säga $ 10.000, men om du bosätta idag, är det $ 11.000. Detta skulle anses bjuda mot sig själv. Försäkring justerare kommer aldrig (såvida justeraren inte tränas korrekt) ger dig två olika erbjudanden i samma konversation.

De kommer att ge dig en offert och vänta för att se vad du säger. Använd detta mot försäkringsbolaget. Counter erbjudande och slå på mute-knappen!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94030.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.