Hur man ersätta en förlorad lagfart till en bil för försäkringsändamål

En saknad bil titel kan orsaka en rad problem för ägaren. En titel som krävs för registrering av fordon, som måste förnyas varje år, och det krävs också om du tänker sälja eller överlåta äganderätten till fordonet. Försäkringsbolagen kan behöva se en kopia av din titel också. Processen för att ersätta en förlorad titel för en bil varierar något från land till land, men i de flesta stater finns det många gemensamma steg. Saker du behöver Flighter State utfärdat foto-ID
Notarius publicus (i vissa fall)
Visa fler instruktioner
ersätter titel Process
1

reda vilken byrå att kontakta. I de flesta stater, är titeln ersättning hanteras av en statlig avdelning eller byrå av motorfordon. Men i några länder har dubbla titlar från länet kontorist kontor. Om du är osäker på din statens förfarande, kan du komma åt denna information via amerikanska regeringen Made Easy, som innehåller länkar till varje stats BMV eller motsvarande: http://www.USA.gov/Topics/Motor_Vehicles.shtml
Sida 2

Få en ansökningsblankett för titeln ersättare. De flesta stater gör detta formulär tillgängliga online så att du kan skriva ut den och fylla ut det innan du går till titeln presidiet, vilket sparar tid och besvär. Några stater kräver en resa till titeln presidiet att ta upp en ansökan.
3

Fyll i ansökan. Generellt ett program kommer att innehålla ditt namn och kontaktuppgifter samt ett fordon beskrivning inklusive märke, modell, år och färg. Du måste också veta när du köpte bilen och vad körsträcka var då, om denna information är tillgänglig. Fordonets identifieringsnummer kommer också att begäras, och som kan hittas på en kopia av din registrering. Om du inte har en kopia av registreringsbevis heller, kan du kolla kvittot för fordonet eller kontakta den återförsäljare som sålde den till dig.

Vissa stater kräver att ansökan vara attesterad, vilket kräver att finna en notarius publicus innan du slår in din ansökan.
4

Ta din ansökan och tillstånd utfärdat foto-ID till titeln byrå.
5

Betala ansökningsavgiften krävs av alla stater som ska återutges av en titel. Även om beloppet varierar kraftigt från land till land, vanligtvis avgiften är ca $ 15.

Titeln presidium kommer att utfärda titeln omedelbart efter mottagandet av ansökan och betalning av avgifter. Eftersom titlar utfärdas till individer, så länge du kan bekräfta din identitet med den statligt utfärdat foto-ID, borde det inte finnas någon försening i utgivningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94073.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.