Hur Arkiv Fordringar med Auto Insurance Efter en olycka

Om hoppas och ber var tillräckligt för att förhindra trafikolyckor, skulle du inte behöva Bilförsäkringar. Men bilförsäkring är en nödvändighet. Utan försäkring, kan du hitta dig själv på kroken för skador på annat fordon samt din egen. Du kan också vara i djupa juridiska problem och kan förlora ditt körkort. Det är viktigt att veta hur man ska lämna in en ansökan med Bilförsäkringar efter en olycka. Instruktioner
1

Kontrollera att ingen skadades i olyckan. Om någon kräver läkarvård, är det första du måste göra är att ringa 911.
2

utbyta information med alla inblandade i olyckan. Om en annan person är inblandad, vara säker på att få det förarens namn, adress, födelsedatum, hans körkort nummer och telefonnummer. Dessutom, se till att skriva ner namnet på hans försäkringsbolag, året, märke och modell på sin bil, och dess registreringsnummer och VIN-nummer. Om det finns några vittnen, spela in sina uttalanden och kontaktinformation.
3

Ta ett fotografi av olycksplatsen och skador på de inblandade fordonen. Om du inte har en kamera, rita en snabb skiss av olycksplatsen, illustrerar hur olyckan hände och placeringarna av de fordon efter olyckan.
4

Ring ditt försäkringsbolag så snart möjligt efter olyckan. Du kan även ringa en försäkring representant vid olycksplatsen. Telefonnumret för försäkringsbolaget ska synas på din försäkring papper. Var noga med att kontakta företaget inom 12 timmar efter olyckan (se ref. 2). Annars kan du inte få ersättning.
5

Vänta försäkringsbolaget att kontakta dig. Detta kommer att ske inom 24 timmar efter din olycka. Ge en sanningsenlig redogörelse för olyckan.
6

Slutför påståendet genom att fylla i pappersarbete. Pappersarbete kommer att skickas till dig med posten eller levereras av skaderegleraren, eller du kan bli ombedd att komma in på försäkringsbolagets kontor för att fylla i rätt blanketter. De exakta formerna och hur de är uppbyggda varierar från bolag till bolag.
7

Vänta justeraren att göra en uppskattning på din skadade fordonet. Efter denna beräkning kan du få en check eller bli ombedd att ta bilen till en verkstad som valts av försäkringsbolaget. Om du tror att uppskattningen är låg, kan du lämna in en tvist med försäkringsbolaget i hopp om att få en reviderad uppskattning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94104.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.