Hur man gör karamellfärg

karamellfärg är en bärnstensfärgad - brun färg som inte är svår att göra , oavsett om det är för något ätbart eller annat sätt . Du kan använda hemgjord karamellfärg i soppor som behöver extra nyans eller som en glasyr för porslin hantverk målning . Denna strävan är att uppnå genom även nybörjare hantverk hobby och ger dig möjlighet att skapa tilltalande färgade livsmedel , hantverk och mycket mer . Saker du behöver
1 oz . röd livsmedelsfärg
1 oz. grön mat färgämne
1 oz . gul livsmedelsfärg
1 oz . vodka
1/8 oz. natriumlaktat
6 oz. jar
Visa fler instruktioner
1

Kombinera röd , grön och gul mat färgämnen in.The burk . Detta kommer att skapa ett smutsigt , djupt brun färg . Denna färg , även om ointressant, är basen av karamellfärg .
2

Tillsätt vodka till burken . Vodka , en form av etylalkohol , hjälper till att smälta och ljusare färg medan gallring det något.
3

Tillsätt natriumlaktat , vilket är ett konserveringsmedel säkert för mänsklig konsumtion . Natriumlaktat finns i hantverk och hobby butiker utbudet .
4

Säkra locket på burken och skaka kraftigt i en minut . Denna skakning blandar alla ingredienser för att skapa ett rinnande , kola - färgat pigment .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94136.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.