Hur man blir en Body Spray Designer

Body sprayer innehåller olika dofter som lägger dofter på din kropp. Designa dina egna kroppen sprayer hemma behöver inte bli en affär, det kan vara en hobby som ger dig ett obegränsat utbud av dofter och texturer. Att vara en parfym designer för roligt och vinst, tjänar dock som en annan trevlig satsning som inte är mycket svårt att åstadkomma. Saker du behöver
Body Spray bas att Assorted doft oljor
Assorted flaskor för parfym spraya
Visa fler instruktioner
1

Välj en forskningsbas av hög kvalitet parfym från en tillförlitlig online-återförsäljare av crafting varor. Sådana baser som ger en silkeslen och snabbtorkande åtgärder inkluderar Cyclomethicone NF, en förening som gör doftande oljor för att skingra och agera som parfymer.
2

Välj en mängd olika doft oljor från en betrodd källa. Doft oljor kommer i enskilda dofter och Medleys såsom mango, mango-persika-kalk och andra variationer. Välj ett brett utbud för att hålla dina dofter intressant och kreativ.
3

Öva med olika mängder av doft oljor att skapa din egen signatur dofter. Till exempel, blanda lavendel, ros och ylang ylang doftande oljor skapar en feminin och blommig doft som ska läggas till en bodyspray bas. Blandning cypress, myrra och sandelträ med en camphorous doft som bay balsam skapar en maskulin kropp spray för män.
4

Flaska enskilda formler i plast eller glasflaskor sprej.
5 < p> Skapa dina egna etiketter för doft design, märkning varje annan formel med din egen kreativa etikett för extra effekt.
6

Kontakta Department of Homeland Security om du vill sälja en body spray med en alkohol bas. Cyclomethicone NF inte innehåller alkohol, dock, så en speciell licens inte krävs för att sälja kroppen sprayer som innehåller det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94098.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.