Hur att hitta en stulen bil

Över en miljon bilar stjäls varje år i USA. Oddsen att ett fordon blir stulen genomsnitt cirka en på 200. Medan tätorter är ofta hårdast av detta brott, kan bilstöld ske var som helst. Medan du kan göra många saker för att förhindra stöld, kan biltjuvar åstadkomma ändå sitt mål. Om din bil blir stulen, är din bästa insats för återvinning för att meddela myndigheterna, men du kan vidta åtgärder för att hjälpa till att hitta bilen. Saker du behöver
Kamera
Bil Information
Visa fler instruktioner
1

Planera i förväg. Du kan finna det svårt att behålla lugnet när din bil är stulen, speciellt om du har carjacked. Detaljerad information om bilen kommer att gäcka dig, så vidta åtgärder för att förbereda hjälper du börjar att återhämta din bil. Spela bilens år, märke och modell, färg, registreringsnummer och VIN-Vehicle Identification Number. Behåll denna information någonstans säker, bort från bilen. Ta bilder av din bil, däribland särskilda dekaler, tallrikar specialitet, och även bucklor eller repor som gör din bil lätt att identifiera.
2

Investera i en GPS-spårning av fordon system. Vissa tjänster arbetar direkt med brottsbekämpningen, genom särskild utrustning som tillåter myndigheterna att spåra fordonet så snart stöld rapporteras. Om du har en GM bil, prenumerera på OnStar. Om dina fordon är stulet, kontakta OnStar via telefon och de kommer att arbeta med lokal polis, med hjälp av GPS-spårning, att lokalisera bilen.
3 p Om du bevittnade stöld, anteckna hårfärg, etnicitet, och en ungefärlig åldersgrupp, men försök inte att jaga tjuven. Leta efter vittnen på platsen för stölden. Om din bil var parkerad i en säker mycket, be fastighetsägaren om kameraövervakning kan ha fångat händelsen. Du kanske också vill kolla omgivande fordon för skador. Om tjuven var vårdslös, kan han ha kört in i andra bilar, med färg från dessa fordon tillsammans med honom.
4

Post flygblad runt området där stölden ägde rum. Lägg till en bild och detaljerad beskrivning av bilen, datum och tid för händelsen, telefonnummer till brottsbekämpande kontoret som handlägger ditt ärende och en monetär belöning, om du känner som kan förbättra chanserna att hitta ditt fordon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94038.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.