Hur man gör prislappar

Oavsett om du ' re en liten butik ägare eller du ' re helt enkelt värd en gård eller rota försäljning, vilket gör prislappar för dina varor visar sig vara en enkel uppgift. Göra prislappar gör att du kan visa dem på dina produkter för folk att köpa dem med lätthet. Detta hjälper inte bara dina kunder, men det hjälper dig att hålla koll på hur mycket du ' ve sålt. Med hjälp av mycket minimal material och tid, kan du göra prislappar för en mängd olika objekt. Saker du behöver
Deskjet skrivare självhäftande papperstrassel
Sax
Märkpenna (spetsig)
Visa fler instruktioner
1

Placera ett ark av självhäftande skrivare papper i skrivaren ' s arkmataren. Se till att filmen-täckta sidan av papperet är vänd uppåt.
2

Öppna datorn ' s färg eller fotoredigeringsprogram.
3

Välj en tom mall som överensstämmer med storleken på skrivarpapper.
4

Skapa ett rutnät med linje verktyget på din färg programvara. Gör fyra kolumner av samma bredd och placera en horisontell linje över mallen efter varannan inches.
5

ut mallen på limmet skrivarpapper.
6

Använd en spetsig permanent markör för att skriva de priser som överensstämmer med objekt som du försöker sälja. Se till att skriva ett pris inom varje ruta i rutnätet.
7

Klipp ut prissatta rutor försiktigt med saxen. För att använda prislappar, helt enkelt dra bort filmstommen och hålla prislappen på objektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94111.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.