Hur får man ett verkligt värde för My uppgick Car

Du har varit i en allvarlig olycka och bilen summerades. Som en självklarhet, kommer ditt försäkringsbolag att göra sin egen forskning för att ta reda på det verkliga marknadsvärdet på din uppgick bil och kommer sannolikt att komma upp med en lösning siffran mycket mindre än du hade hoppats på. Det är möjligt att de kommer att begränsa deras räckvidd till billigare bilannonserna som inte faller under rådande marknadsförhållanden, så att de kunde rädda sig lite pengar, hoppas att du ska bara acceptera deras första erbjudandet och gå vidare. Du vet att din bil var värt en vacker slant innan det kraschade, så lära här hur man förhandlar och få ett verkligt marknadsvärde för din uppgick bil. Saker du behöver
försäkring
rapport Försäkringsbolaget
Kelley Blue Book andrahandsvärde
Internet
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Fråga ditt försäkringsbolag för en kopia av sin rapport eller kalkylblad i forskningen det utförs för att komma med det verkliga marknadsvärdet på din uppgick bil. Acceptera inte deras första erbjudande utan att göra din egen hemläxa. Beväpna dig med information innan du ens försöker att förhandla med dem.
2

Sök på Internet efter bilar till salu som exakt liknar din uppgick bil. Var noga med att matcha märke, modell, år och unika funktioner exakt. Håll en lista över de priser som du hittar och beräkna ett medelvärde.
3

Logga in på Kelley Blue Book (kbb.com) och ta reda på andrahandsvärde för din uppgick bil. Försäkringsbolagen är inte skyldiga enligt lag att erbjuda dig den blå boken värdet på din bil, men du bör tala om för dem vad den blå boken värdet är ändå att stärka din position. Reda marknadsvärdet
4

värdet på din uppgick bil med och utan de funktioner din bil har och notera skillnaderna. Markera viktiga funktioner och föra dem till ditt försäkringsbolag uppmärksamhet innan du ger in till ett orimligt lågt anbud. Ditt försäkringsbolag kan inte vara medveten om att din uppgick bilen hade en taklucka eller uppvärmda lädersäten, men det är viktig information för dem att veta. Fancy funktioner, låg körsträcka eller helt nya däck på en uppgick bil kan lätt köra upp marknadsvärdet.
5

Jämför den forskning du gjorde med rapporten eller kalkylbladet försäkringsbolaget skickade dig. Chansen är de priser som du hittat på internet inte kommer ens matcha vad deras rapport avslöjar. Anteckna och försök att kontrollera eventuella uppgifter i sin rapport som är föråldrade, för långt borta eller otillgänglig, och se till att du pekar de ut till ditt försäkringsbolag.
6

post, fax eller e-posta din försäkringsbolaget en kopia av din forskning och back-up information för att stärka din position. Uppmuntra dem att studera dina resultat och jämföra dem med deras rapport. Artigt be dem att öka sitt erbjudande för din uppgick bil baserat på vad du hittat. Inkludera en stark men ändå artig brev om du har ett särskilt svårt att få resultat från en skaderegleraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94063.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.