Hur fungerar Auto Rental Ersättning Arbetet på en Auto Insurance Policy?

Auto uthyrning ersättning ger ekonomiskt skydd för en förare som behöver ett fordon när hans bil är skadad i en olycka eller i butiken för mekaniska reparationer. Uthyrning ersättning är en ytterligare funktion som en förare aldrig behöver. Däremot kan det spara en förare lite pengar om en olycka eller haveri inträffar. Funktion

Rental ersättning är en extra, valfri ryttare bifogas en bil försäkring. Det täcker en del eller alla kostnader för en hyrbil, för en angiven tidsperiod, när fordonet är inblandat i en olycka och är antingen repareras eller bytas ut. Vissa politikområden omfattar också biluthyrning när en försäkrades fordonet genomgår mekaniska reparationer. Uthyrning ersättning läggs till politik som inkluderar kollision och omfattande ryttare skador.
Kostnader

Automobile hyra ersättning täckning åtar sig att betala den dagliga kostnaden för en hyrbil under en viss tidsperiod . Den genomsnittliga kostnaden är mellan $ 20 och $ 60 varje halvår. Vissa ryttare kosta så lite som $ 1 till $ 2 per månad, enligt den Insurance Information Institute hemsida. Dock kan denna typ av bidrag täcker inte hela den dagliga kostnaden för en hyrbil.
Fördelar

En skadad bil kan ta veckor att reparera, lämnar dess ägare utan transport. Kostnaden för att hyra en bil, medan en bil repareras eller bytas ut, kunde topp $ 500 under denna period. En pengar att spara alternativ, enligt Insure.com, är att köpa en lägre daglig gräns på bil ersättning täckning. Detta kommer att sänka premierna och ge partiell hyrbil täckning.
Överväganden

En förare kan aldrig bli inblandad i en olycka ändå betala hundratals dollar under hela livstiden för en politik , inte använda någon av dess fördelar. Dessutom, enligt CarsDirect.com, många återförsäljare ger långsiktiga låneartikel fordon som ett incitament för att locka nya potentiella bilköpare.
Varning

Automobile hyra ersättning täckning får endast tillämpas på en olycka och inte för förlorad tid på grund av mekaniska haverier. Consulting en försäkringsagent, innan de köper en bil politik, kommer att klara upp alla missförstånd och undvika eventuella problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94113.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.