Hur man gör bilolycka försäkringsfordringar Lättare

Lämna in en försäkringsskada när du har varit inblandad i en bilolycka är en ofta stressigt, men mycket nödvändig uppgift. Ditt anspråk detaljer händelserna i olyckan och hjälper skadereglerare hos ditt försäkringsbolag räkna ut hur mycket pengar för att betala och om du var ansvarig för de händelser som ägde rum under olyckan. Om du befinner dig i en fender-bender och är inte säker på vad du ska göra nästa, finns det några saker att tänka på som kan göra dina anspråk processen mycket enklare. Instruktioner
1

Håll reda på varje investering du gör i bilen. Du kommer att vilja kvitton för ljudsystem, tv, modifieringar prestanda och inredning utsmyckningar. Ju bättre din dokumentation, desto mer sannolikt är det att ha dessa poster ersättas i händelse av en olycka.
2

Anmäl ditt påstående omedelbart efter olyckan. Det första du bör göra efter att se till att alla förare är säkra och kontakta polisen är att komma i kontakt med ditt försäkringsbolag. Fordringar är tidskänsliga.
3

Record detaljerna i scenen genom att skriva dem i ett anteckningsblock eller på en scratch papper. Förutom att få information om den andra föraren (s), bör du anteckna i vilken ordning saker hände, samt rita en liten karta av kollisionen webbplats. Dessa anteckningar kan hjälpa dig när du pratar med en skaderegleraren senare och behöver minnas detaljer om händelsen.
4

Besök flera butiker karossen för att få ett antal olika reparationer offerter. Fler citat gör det lättare att ifrågasätta en justerare påstående värde, om du känner att det kommer in för lågt.
5

Tala med din skaderegleraren minst en gång per dag för att se din ansökan går framåt. Väntar på resultaten av en fordran är frustrerande, så håll dig i slingan och låta försäkringsbolaget vet att du tar processen på allvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94020.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.