Hur bestrida egentligt värde av en Auto Med USAA

Du har nyligen haft en olycka som lämnade bilen i fruktansvärda formen. Din bil är deklarerat en total förlust och du väntar på att höra från din United Services Automobile Association (USAA) skaderegleraren, väntar ditt fordon för att vara värt ett visst belopp. När justering ger dig erbjudande om förlikning, är du förvånad att du tror det faktiska kontanta värdet på din bil är mer. Lyckligtvis har du möjlighet att bestrida den kontanta värdet som USAA erbjuder dig. Saker du behöver
Vehicle värderingsutlåtande
Visa fler instruktioner
1

begära en kopia av den Vehicle Valuation Rapport från USAA. Rapporten är ett flersidigt dokument som avslöjar olyckan historia av din bil och den faktiska kontanta värdet på din bil som bestäms av USAA justeraren. Ersättning för extra funktioner som lädersäten och bakre spoilers är noterat på Vehicle Valuation Rapportera liksom priserna på jämförbara fordon - bilar i ditt område av samma märke och modell som är listade till försäljning. Om någon av bilens alternativ inte är noterade på värderingsutlåtande, anteckna det som du granska dokumentet.
2

Forskning ytterligare jämförbara fordon. USAA tar det genomsnittliga priset på tre liknande fordon i ditt område för att hjälpa till att avgöra den faktiska kontanta värdet på din bil. Gå till lokala återförsäljare webbplatser - eller besöka dem personligen - och hitta fordon som är samma modell och år som din. Om du hittar bilar som säljer för mer pengar än USAA erbjuds, skriva ut kopior av de sidor som listar de bilar och deras priser. Se till att information om särdrag och körsträcka ingår.
3

Hitta kvitton för eventuella uppgraderingar till din bil. Är du hävdar alternativ som har lagts till efter att du först köpt din bil, såsom fälgar eller ett navigationssystem? Köpte du nyligen fyra nya däck eller en ny motor? Kontrollera att du har dokumentation som bevisar det.
4

Skicka in dina fynd till USAA. Kontakta USAA på 800-531-8722 och be att få tala med din justerare. Låt henne veta om din forskning. Enligt Edmunds.com, den auktoritativa fordonsindustrin information webbplats är försäkringsbolagen skyldiga att ge dig en rättvis uppgörelse, så din skaderegleraren kommer att vara villiga att lyssna på din tvist. Du kan bli ombedd att lämna dina kvitton och forskning via fax eller e-post:

USAA (Fordringar service) PO Box 33490San Antonio, TX 78.265

Faxnummer: 1-800-531-8669 Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94095.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.