Hur man väljer en Bilförsäkringar Självrisk

Med stigande gaspriser det blir dyrare att äga och driva ett fordon. Även bilägare inte kan göra något åt ​​de stigande gaspriserna, kan de ta en ordentlig titt på deras auto försäkring för att raka några kronor här och där för att minska kostnaderna för den automatiska premien. Instruktioner
1

titt på din ekonomi eller papper leasing. Om fordonet fortfarande har ett utestående lån eller leasas, kontrollera dokumentationen innan du gör ändringar i din auto försäkring avdragsgilla. Många banker och leasingföretag anges den maximala avdragsgilla de kommer att acceptera. Om du tecknat ett avtal accepterar att en lägre Bilförsäkringar avdragsgill, måste du hedra villkoren i kontraktet.
2

Utvärdera ålder och värdet på din bil. Eftersom värdet av de flesta fordon minskar när de blir äldre, det är ekonomiskt fördelaktigt att öka Bilförsäkringar avdragsgilla för äldre bilar. Ju närmare fordonets värde får den försäkring avdragsgilla, klokare är det att släppa stora täckning totalt. Bära en $ 1,000 Bilförsäkringar avdragsgilla för ett fordon som är värt $ 1000 gör inte ekonomiskt förnuft.
3

Bestäm hur mycket out-of-pocket kostnader du kan absorbera. Spara några hundra dollar på en högre självrisk låter underbart tills du har din första påståendet Bilförsäkringar. Om du inte kan betala out-of-pocket kostnader för högre självrisk, då är det bäst att gå med en lägre självrisk.
4

analysera de verkliga Premiesparfonden kontra den avdragsgilla betala ut. Ha ett samtal med din försäkringsagent och be henne att ge olika citat av de potentiella Premiesparfonden för att höja Bilförsäkringar avdragsgilla. Begär offerter i steg om $ 250. Analysera Premiesparfonden kontra out-of-pocket kostnader och välj den som känns bäst för din plånbok.
5

Öppna en avdragsgill konto på din bank. Eftersom självrisken är det belopp som försäkringstagaren måste betala per fordran, sätta bort pengar i förväg i en fördelar bankkonton försäkringstagaren på mer än ett sätt. Förutom att tjäna inkomst om deponeras i ett räntebärande konto, eftersom banken insättning ökar, kan försäkringstagaren öka Bilförsäkringar avdragsgilla till ett belopp i enlighet med det sparade beloppet på kontot. Ökad självrisk minskar premien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94025.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.