Hur man handskas med en olycka på en parkeringsplats

En parkeringsplats olycka kan förstöra din helg. Några parkeringsplatser är inget annat än att vara en dödlig fälla. Det är inte ovanligt att se folk backa ut ur en parkeringsplats samtidigt röka en cigarett, eller pratar i sin mobiltelefon. De flesta parkeringsplatser i Amerika anses vara privata egendom, vilket innebär att olika regler gäller för dem. Det finns många frågor som kommer upp i en viss parkeringsplats olycka som du behöver för att kunna ta itu med. Här är några steg du bör följa för att skydda dina intressen. Saker du behöver Polisiär rapport
Bilder av parkeringsplatsen
Ett diagram: Din försäkring information
Visa fler instruktioner
1

Få en bevittna. Om du inte har vittnen (försäkringsbolag kräver oberoende vittnen, så att dina passagerare räknas inte), kan du vara kvar med en tvist som inte kan lösas. Försök att få det namn och nummer som såg vad som faktiskt hände.
2

Få information om försäkringar av den andra parten. Det är ofta så att den andra parten inte kommer att vilja ge dig sin information. Det är när saker och ting kan bli komplicerat. Hur kan du göra en anmälan om du inte har sin information? Insistera på att båda parter ska utbyta information om försäkringar. Om de inte vill följa, ringa polisen.
3

Ring polisen. Gör detta även om någon redan har gjort det eller flera timmar har gått sedan tidpunkten för kollisionen. De flesta poliser kommer inte att svara på en parkeringsplats olycka (privat egendom = ingen jurisdiktion). Men om de inte kommer till dig, kan du gå till närmaste polisstation och lämna in en "promenad i rapporten."
4

en polisanmälan eller en promenad i rapporten. En promenad i rapporten är ett skriftligt uttalande från dig om ditt konto om det inträffade. Skriv allt du vet och exakt vad som hände. Detta kommer att hjälpa dig senare för att dokumentera ditt påstående. Ibland kommer detta att vara det enda bevis som kommer in
5

Även om din parkeringsplats olycka är mindre och skadorna inte är betydande, ring ditt försäkringsbolag och lägg dem på varsel. Detta kommer att skydda dig om den andra parten gör en fordran mot dig. Kom ihåg att en parkeringsplats olycka är den enskilt mest omtvistade olycka ute. Se till att du lämnar in en polisanmälan, även om det är en promenad i rapporten. Detta kommer att skydda dig om den andra personen inte har försäkring.

De oförsäkrade Property skador täckning i politiken gör det ett krav att du lämnar in en polisanmälan, kommer detta att åstadkomma detta.
6

Om du inte har ett vittne, gå tillbaka och till parkeringen och prata med företagare (eller chefer). Många parkeringsplatser i Amerika har övervakningskameror och det är troligt att olyckan spelades in. Detta kommer att bli den enskilt viktigaste delen av bevisningen. Skulle din justeraren få det? Ja, det borde hon. Men det betyder inte att hon kommer. Tyvärr finns det många skadereglerare som bara kommer att ta ett inspelat uttalande och kallar det en utredning. Vissa butiker kommer att sälja dig inspelningen,. Måste du hålla ett kvitto så försäkringsbolaget kan ersätta dig för din bekostnad
7 p Om det inte finns någon video, ta bilder av parkeringsplatsen. Detta kommer att hjälpa din justeraren bestämmer hur mycket synlighet du hade. Det kommer också att hjälpa dem att avgöra om det fanns andra faktorer som kan ursäkta dig helt.
8

Efter olyckan, försök att rita ett diagram av olyckan. Detta diagram behöver inte vara din bästa konstverk, det kan helt enkelt vara rutor och linjer som visar fordonens position
9

in all information till din justerare och ge dem ett uttalande. . De kommer att ta all information och hjälpa ditt fall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94034.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.