Om olika typer av bilförsäkring

Ingen oroar någonsin om hans eller hennes bil försäkring förrän efter en olycka. Skydda dig själv och din egendom: det är viktigt att förstå de olika typerna av omfattningar i Bilförsäkringar. De Fakta

Auto försäkringsbolag erbjuder konsumenterna flera alternativ för täckning. Dessa alternativ finns olika typer av Bilförsäkringar såsom personskador, egendomsskador, medicinsk betalningar, kollision, omfattande, bogsering och uthyrning ersättning. Varje option omfattar en särskild situation i samband med en potentiell fordran. Kroppsskada täcker skador på tredje part när ett täckt försäkrade är vid fel för en accident.Property skador täcker fordonet skadestånd till tredje man när en täckt försäkrade är vid fel för en olycka. Medicinska betalningar täcker skador av en täckt försäkrade och hans eller hennes passagerare i en bilolycka oavsett fault.Collision täcker skador på ett täckt fordon noterat på politiken oavsett fault.Comprehensive omfattar icke-kollision skador (brand /stöld) till en täckt bil noterade på en politik oavsett fault.Towing och uthyrning rembursement lön för fiberkabel av en bil från en olycksplats och hyrbil behövs efteråt med en försäkrad som omfattas. Alla dessa omfattningar är valfria, beroende på användningen av fordonet och ålder även om de flesta människor bär kroppsskada, egendoms-och kollision och omfattande täckning.
Fördelar

fördelarna med att bära olika typer av optioner som finns på en bil försäkring är att de sänker de ekonomiska risker som är förknippade med en bilolycka. Om du lägger upp kostnaden för att betala för en skadad bil tillsammans med framtida medicinska räkningar, bogsering och hyra, kan det komma in i thousands.For vissa människor, skulle denna typ av situation leda till ekonomisk ruin. Som ett resultat, genom att bära olika typer av auto försäkring, kan en person hindra honom eller henne från att lida en stor ekonomisk förlust.
Missuppfattningar

En vanlig missuppfattning om de olika typerna av Bilförsäkringar är att de erbjuder "full täckning." Som ett resultat, efter en olycka inträffar, kan en försäkringstagare förväntar hans eller hennes försäkring att betala för allt. Tyvärr, detta är en myt. Auto försäkringar har särskilda begränsningar kallade "undantag" som hindrar dem från att täcka viss typ av damages.Written begränsningar betala outs tillsammans med självrisker gäller för varje auto politik. I själva verket finns det inga auto försäkringar som erbjuder "full täckning." Vissa politik är bara bättre än andra eftersom de har väldigt höga gränser och låga självrisker.
Riskfaktorer

Mycket få riskfaktorer kan förknippas med de olika typerna av Auto försäkring. De viktigaste är att betala för "för mycket" försäkring eller "för lite" försäkring. Till exempel, är konsumenter som köper kollision täckning för ett fordon över 10 års ålder betalar för mycket försäkringen om inte bilen är en klassiker. Äldre bilar har mycket lite fastighetsvärde. Så när en olycka inträffar, är de ofta var ute. Försäkringsbolaget kommer inte att betala för sina reparationer och kommer ofta erbjuda låga bosättningar som $ 100.On däremot i ett försök att sänka kostnaden för premien, kommer föräldrar med tonåringar på deras auto försäkring väljer ofta att plocka gränser för kroppslig personskada eller skada på egendom som är låga tillsammans med hög kollision och omfattande självrisker. Tyvärr, eftersom ungdomar, särskilt pojkar, är mer benägna att ha en olycka med stora ekonomiska förluster, änd konsekvenserna av detta beslut är överblivna räkningar som inte kan betalas av försäkringsbolaget på grund av utmattade gränser. Som ett resultat, är det viktigt att alla väljer rätt typ av försäkring för att täcka deras individuella behov.
Betydelse

Betydelsen av de olika typerna av Bilförsäkringar är stor . De hjälper människor hantera en olycka och även spara pengar i processen. Den kan också ge föraren sinnesfrid: oavsett vilken typ av skador de ådrar sig i en olycka: de har politik täckning för att skydda dem ekonomiskt Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94027.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.