Ska jag köpa en Mazda förlängd garanti?

Om du är en av majoriteten av befolkningen som hatar att gå igenom besväret att räkna ut vad som är fel med din bil och gör gissning och kontrollera arbetet av reparation själv, sedan en utökad tillverkarens garanti för din Mazda bil är för dig. Vissa människor ser garantier som dyra försäkringar som du aldrig kommer att använda, men det är inte fallet när en del går ut eller ett fönster slutar fungera. Vad är en förlängd garanti?

En garanti är ett försäkringsskydd plan som täcker de flesta delar av bilen som inte är konstruerade för att gå ut eller gå sönder. Till exempel, utbytbara föremål såsom bromsar, luftfilter och däck inte är tillämplig enligt en förlängd garanti. Luftslangar, broms huvudcylinder och en makt fönster regulator, dock omfattas av denna plan. Att köpa en förlängd garanti efter din fabriksgarantin är upp ser till att många av de problem som du skulle kunna möta efter att garantin är upp inte kommer att vara lika stor för en huvudvärk som de skulle kunna vara.

Utökade garantier endast varar en viss mängd miles och kan köpas genom din lokala Mazda återförsäljare. Det skulle vara bäst att göra din forskning och kolla med några så många priser kommer att ändras på grund av grov generalagenten är ute efter att tjäna på toppen av den faktiska kostnaden. Också vara trötta på att garantin de erbjuder dig är en Mazda garanti och inte en för deras specifika återförsäljare annars kan du hitta dig själv ur din surt förvärvade pengar och bara kunna ta bilen till den återförsäljare som inte kan utföra arbetet upp till din standard. En sann Mazda förlängd garanti kommer att innebära att det kommer att överföra över varje Mazda återförsäljare i USA oavsett var du bryta ner. Addera Vad Mazda Covers

Mazdas totala vård förlängd garanti ( en garanti från tillverkaren) är en dröm. Det täcker varenda systemet i bilens infrastruktur och även bogsering och hyrbil ersättning, resa avbrott tjänsten, väg fara, däck och hjul skydd och kan överföras om du säljer bilen. Så, oavsett vilken del av din bil går i denna garanti, kommer den att täckas av garantin. Det är inte att säga att de kommer att täcka ungefär en strålkastare om du träffar något eller ett sigill för att du bröt det fastställa din bil, men om något går ut utan att du har mixtrat med det, kommer denna garanti omfatta inspektion, demontering och reparation av delen.

Medan många av garantin förfaranden kommer att vara gratis, vissa kräver tyvärr en garanti avgift beroende på priset. Kontrollera med din representant för att se vilka skelett gömmer sig i det finstilta i vad du skriver och se till att du får alla fakta innan du skriver på något som du inte håller med.
Slutsats

Denna garanti kommer att hålla onödiga huvudvärk borta. Den mest interaktion med bilens problem som du bör förvänta sig är att helt enkelt släppa ut nycklarna på generalagenten och väntar på din Mazda ska fastställas. Även om inte varje besök kan vara så enkelt, i de flesta fall kommer du vara glad att du köpte den förlängda garantin stället sprita ut pengar ur fickan för att fixa något som lätt skulle kunna undvikas med denna garanti. Aldrig ta ett yttrande i ärendet, beläget i referenserna är många historier om kunder som har använt den förlängda garantin programmet eller har användbar information som kan hjälpa dig nästa gång du stoppar in för att köpa en bil och undrar om att köpa en garanti kommer att vara värt det eller inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94054.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.