Hur du skyddar dig från att bli stämd för en bilolycka

personskada och andra typer av stämningar är vanliga där bilolyckor är berörda. Som bilist är det viktigt att se till att du har själv täckt i händelse av en bil olycka för att skydda dig från sådana potentiella stämningar. Försäkringsskydd, kan hur du kör och hur du reagerar på en olycksplats gör alla en stor skillnad. Det finns några åtgärder du kan vidta för att minska risken för en kostsam process, och samtidigt skydda dig själv och dina nära och kära på motorvägen. Instruktioner
få rätt försäkring
1

Forskning för skadeståndsansvar omfattningar som krävs i ditt tillstånd. Det är ditt ansvar att ha den minsta försäkringsskydd som krävs enligt statens lagar där du kör. Dessa miniminivåer, men i vissa stater är inte tillräckligt för att kompensera kostsamma stämningar. Du kommer att behöva kontrollera minsta ansvar täckning i ditt tillstånd för att bestämma om det är lika nog för att täcka en kostsam rättsprocess.
2

över politiken noggrant och se till att du vet exakt vad din försäkring täcker och vilka drivrutiner den täcker. Om bara du omfattas som förare och din make hamnar i en olycka när du kör din bil, kommer försäkringen betalar inte ut. Detta betyder att du kan hitta dig själv som svarande i en kostsam process.
3

Kontrollera och se till att det finns en klausul som anger om en betalning görs för din räkning, avstår käranden rätt att stämma dig personligen för en olycka. Detta hjälper till att skydda dig i händelse du hittar fel i en rättegång.
Köra defensivt
4

Följ alla trafikregler på motorvägen. Bryter mot trafikreglerna, såsom fortkörning, är en viktig gärningsman som bidrar till olyckor på motorvägar. Att lyda trafikreglerna minskar risken för en olycka och efterföljande stämningar. Från att köra aggressivt och låta dina känslor få det bästa av dig medan bakom ratten
5

Avstå. Det tar bara ett ögonblick att orsaka en bilolycka, som blir arg på någon som bara avbryta er, trampa på gasen och köra mot rött ljus, vilket orsakar en olycka.
6

Sakta ner vid körning i dåligt väder. I situationer där sikten är dålig, är din reaktionstid mindre och om du inte sakta ner, du säkert öka dina chanser för en bilolycka. När väglaget är farligt, du behöver extra tid för att tillämpa dina bromsar i en uppmätt mode. Addera Vid olycksplatsen
7

Titta på vad du säger på olycksplatsen. Om du befinner dig i en bilolycka, vad du säger på scenen om livsviktigt. Under inga omständigheter bör du ta ansvar för olyckan, inte heller bör du säga något att blanda själv, bland annat i några uttalanden som ges till polisen. I händelse av den andra föraren på platsen medger oegentligheter, bör du dock registrera sina uttalanden eller ge dessa uttalanden till polisen att inkludera i olyckan rapporten.
8

Samla rätt information. När inblandad i en olycka, bör du spela in all information som möjligt på scenen. Du måste registrera märke och modell för alla inblandade fordon, få namnen på alla förare och förarnas bärare försäkring och siffror politiken. Du kommer också att behöva spela in så mycket information som möjligt om olycksplatsen, inklusive väderförhållanden, vägförhållanden, skador på fordon och annan egendom, uttalanden från vittnen, ambulans information, polisiära uppgifter och bogsering företagsinformation. Om möjligt bör du ta bilder från olika vinklar på olycksplatsen.
9

rapportera olyckan till Institutionen för motorfordon så snart som möjligt, efter en olycka. Inte bara är detta krävs enligt lag, men inte gör det kan resultera i att advokater för en kärande beslag på en sådan icke-handling som en demonstration av fel från din sida. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/94010.html

Previous:
Next: No

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.