Hur man sparar pengar för allmän ansvarsförsäkring i Kalifornien

Det finns ett antal sätt Kalifornien bilister kan spara pengar på allmän ansvarsförsäkring bilförsäkring. De omfattar tittar in i statligt sponsrad försäkring program, där om du uppfyller kvalifikationerna, kan din årliga kostnaden för premierna vara i $ 160 till $ 360 intervall, beroende på var du bor. Ett annat alternativ är pay-as-you-go försäkring, där du betalar för det faktiska antalet miles bilen körs, snarare än ett uppskattat antal miles. Instruktioner
1

Ta reda på om du uppfyller kraven för Kaliforniens state-sponsrad försäkring. The California Low-Cost Automobile Insurance Program ger Bilförsäkringar till bra förare som kan visa ett ekonomiskt behov. För att kvalificera sig, antingen din personliga årsinkomst kan inte överstiga $ 27.000 eller ditt hushålls inkomster kan inte vara mer än $ 36.400. Premium varierar från län till län, och sträcker sig från en låg på $ 161 i Imperial County till $ 368 per år i Los Angeles County. För mer information, besök webbplatsen för California Dept of Insurance, som är kopplad till i avsnittet Referenser på denna sida.
2

Kolla in pay-as-you-go försäkring. I september 2009 slutförde California State Insurance Commissioner regler som ger auto försäkringsbolag möjligheten att sälja försäkringar som baseras på det faktiska antalet miles drivs av fordonet i stället för de drivna uppskattade miles. Så om du kör väldigt lite, eller till och med under genomsnittet av 12.000 till 15.000 miles per år att de flesta förare gör, kan du vara berättigad till besparingar på dina försäkringspremier. För mer information om pay-as-you-go försäkring, kontakta ditt försäkringsbolag agent eller företaget.
3

Fråga ditt försäkringsbolag eller agent om erbjudanden och rabatter. Försäkringsagenter har tillgång till digitala listor som kontrast och jämföra auto försäkringsbolag rikstäckande och säga vilka företag som erbjuder de lägsta premierna för din typ av fordon. Om du inte har en försäkringsmäklare, kan du kontrollera dina lokala gula sidorna och /eller göra en sökning på Internet för att hitta en nära dig. Agent avgifter, dock kanske inklämt i kostnaden för din månatliga premie,. Beloppet är oftast några dollar i månaden eller

om du redan har ett försäkringsbolag som du betalar månatliga bidrag till, informera dem att du är missnöjd med det bidragsbelopp och letar någon annanstans för täckning. Att veta detta, skulle bolaget vara benägen att omarbeta din försäkring plan för att locka dig att stanna, snarare än att förlora din verksamhet helt och hållet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93971.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.