Deer Kollision & försäkringsskada

Vinter i nordöstra USA är högsäsong för rådjur olyckor med bilar. Försäkringsbolagen tyder på att förarna kontrollera deras politik Bilförsäkringar för ordentlig täckning. För försäkringar för att täcka en hjort olycka, förare behöver omfattande täckning. "USA Today" rapporterar att av de 1,5 miljoner förare som drabbats rådjur under 2009, lärde tusentals av dem deras bil försäkring inte täcker skador på sin bil. Rikstäckande

Enligt National Association of Insurance kommissionärer (NAIC), finns det 36 miljoner fordonsägare i hela USA som inte har fullständig täckning. Dessa ägare avböja stora täckning eftersom de tror att deras bilar är för gamla eller inte värt täckning. NAIC rapporterar att Michigan har det näst största antalet rådjur olyckor, men statewide heltäckande politik minskade med 16.000 under 2003. Addera Statewide

Pennsylvania toppar tabellen för högsta antalet rådjur-relaterade auto olyckor, men 1999-2009 var det en nedgång i dessa siffror. Erie Insurance ger kredit till ett pedagogiskt körprogram för denna nedgång. Programmet startade 1999 och lär förarna hur man undviker rådjur olyckor. Från 1999 till 2009 var hjort-relaterade trafikolyckor minskat med 6 procent. NAIC rapporterar att från 2007 till 2009 antalet försäkringstagare i Pennsylvania med stora täckning ökade från 85.000 till 6,3 miljoner.
Kostnader

Insurance Institute for Highway Safety rapporterar att olyckor med rådjur och bilar kostar i genomsnitt på 1,1 miljarder dollar per år. Den genomsnittliga kollision kostnaden, per försäkringsskada, är $ 2800. Om föraren eller passageraren skadades i olyckan, är den genomsnittliga kostnaden $ 10.000. Den federala regeringen redovisar i genomsnitt 200 människor dör varje år på grund av auto olyckor med rådjur.
Medvetenhet

Lorie Honor, en Pennsylvania bosatt, stödjer den pedagogiska körprogram i Erie. Honor är involverad i att samordna en rikstäckande kampanj med viltförvaltning och försäkring och motorväg industrier säkerhet att främja mer medvetenhet och utbildning om hjort-relaterade bilolyckor. Honor blev involverad efter sin bror och hans vän dödades i AA hjort-relaterad olycka i Wyoming 2006. Efter att ha visat en hjort, snurrade sitt fordon utom kontroll och landade i banan av en traktor och släp.
Safety

Förutom utbildningar, rådjur visselpipor har vunnit popularitet. Effektiviteten av dessa visselpipor är diskutabelt, per motstridiga forskningsresultat. Deer visselpipor kan fästas på alla fordon. När ett fordon färdas på 35 mph eller snabbare, gör vissla uppgift ett ljud hörs från rådjur men inte människor. Ljudet är avsedd att orsaka rådjur att frysa när de är, piggna öronen och se bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93891.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.