Definiera full försäkring Auto

Även om det inte finns någon försäkring som kallas "full täckning", är det vanligen förstås ansvar och fysiska skador täckning i en bil försäkring. Varje stat har ekonomiskt ansvar lagar som kräver bilägare att ha försäkring men inte har samma krav på fysiska skador täckning. Ansvar täckning

Täckning för personskada eller sakskada som förorsakats tredje part omfattas av bil ansvarsförsäkring. Statliga ekonomiskt ansvar lagar kräver fordonsägare att upprätthålla ett minimum av ansvarsförsäkring för att registrera och driva ett fordon. Täckning tillhandahålls föremål för olika gränsnivåer försäkringstagaren kan välja på olika premier. Ger försäkring för skada på eller förstörelse av bilen som en
kollision täckning

Kollision täckning resultera av en kollision med ett annat fordon eller föremål. Det ger också täckning för upprörd eller välta av fordonet. Till skillnad från ansvar täckning, ger kollisionen del av politiken inte täckning för skador på tredje part. Kollision täckning är i allmänhet föremål för en självrisk försäkringstagaren måste betala i händelse av en fordran.
Omfattande täckning

Omfattande täckning ger försäkring för skada eller förstörelse av fordonet till följd av en incident annat än kollision eller välta. Omfattande täckning omfattar i princip alla typer av förluster utom kollision med vissa politiska uteslutningar. Tillsammans är kollision och omfattande täckning kallas fysiska skador täckning del av bil politik. De är inte obligatorisk enligt statens lagar.
Medicinska kostnader Täckning

Automobile politik vanligen ger täckning för en liten gräns för sjukvårdskostnader för passagerare skadades i en bilolycka. Denna täckning är tillgänglig för skadelidande utan behovet av att införa juridiskt ansvar på den del av föraren eller fordonets ägare. Denna täckning är valfri och inte krävs enligt lag.
Oförsäkrade bilist täckning

Täckning för personskada eller egendomsskada till försäkringstagaren orsakas av en annan bil som är oförsäkrat får utbetalas enligt oförsäkrade bilister täckning. Försäkringstagarens försäkringsgivaren steg huvudsak in i rollen som utomstående försäkringsgivare och erbjudanden direkt med dess försäkringstagaren att reglera skadan. Försäkringstagaren har då rätt till försäkringsbolaget att utöva ansvarig tredje part för eventuell återbetalning. Detta kallas regressrätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93877.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.