Indiana Bilförsäkringar Lag

Som i de flesta stater, är det olagligt att köra en bil utan ordentlig försäkring i Indiana. Innan körning i bilen, måste du vara bekant med statens lagar Bilförsäkringar. Om du inte gör detta kan betyda att förlora din körning privilegier. Indiana stat kod mandat att alla registrerade Hoosier förare på allmän väg måste uppfylla kraven på ekonomiskt ansvar. Bilförsäkring

På en bilförsäkring, det finns antingen en eller två dollar belopp. Till exempel, om kroppsskada politik, finns det två angivna belopp. Den första siffran är den maximala mängden täckning ges om en person är skadad i en olycka. Det andra beloppet är det högsta beloppet för täckning om flera skador inträffar i en bilolycka. Vissa människor har problem med att få täckning bilförsäkring. Till exempel, i hela landet, är försäkringsbolagen neka täckning och laddning höga premier till personer som de anser vara hög risk förare. Hög risk förare anses de som har dömts för rattfylleri (DUI), varit i flera olyckor och har fått många trafik biljetter. Den Indiana Auto Insurance Plan kräver varje licensierade försäkringsbolag att acceptera försäkringstagarna. Detta program hjälper Hoosiers som behöver hjälp med att hitta ett Försäkringskassan i Indiana.
Kroppsskada täckning

Indiana lagförordnanden förare att bära mellan $ 25.000 och $ 50.000 i täckning för kroppsskada eller dödsfall av två eller flera personer i en olycka. Detta täcker skador orsakade av vid fel drivrutin i en enda olycka när en ansökan lämnas in. Generellt under representation av en advokat, kommer en förare lämna in en fordran mot at-felet förarens försäkring. Ombudet kommer att försöka förhandla med en skadereglerare på en lösning som kommer att täcka skador och förluster som en följd av olyckan.
Property Damage Täckning

I delstaten Indiana, är den minsta auto försäkringsskydd för egendomsskada $ 10.000. Detta täcker kostnaden för att reparera fastigheten du förstör. Detta inkluderar övriga bilar och egendom, exempelvis brevlådor, hus och staket.
Oförsäkrade och underinsured täckning

oförsäkrade och underinsured täckning skyddar Indiana förare som råkat i en olycka med en förare som inte bär eller försäkring med erforderlig mängd täckning. Indiana lag kräver bilister att bära dessa två typer av försäkringar, om föraren vägrar att köpa denna typ av politik skriftligen. Det rekommenderas att förarna köpa denna typ av försäkring, eftersom det beräknas att en av fem Indiana bilister är oförsäkrade.

Indiana
Påföljder, om du kör utan bilförsäkring, du kommer att förlora din licens, och din registrering kommer omedelbart avbrytas. För det första brottet, det finns en 90-dagars avstängning period. Hoosiers som bryter mot denna lag mer än en gång i en fyra-årsperiod kommer att ha sin körning privilegier avbrytas under ett år eller mer. Dessutom kommer svävande förarna tvingas betala ett återinförande avgift för att få sina körkort tillbaka. Beroende på hur många kränkningar finns på din post, är återupptagningsavgift mellan $ 150 och $ 400. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93904.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.