Hur Jämför Short-Term Bilförsäkring

Traditionella bil försäkringar täcker en bil i månader i taget. Om du bara behöver bilförsäkring för ett par dagar eller veckor, kan en kortsiktig bilförsäkring passar bättre dina behov. Denna typ av bilförsäkring är lämpligt om du planerar att hyra en bil, eller lånar en kompis bil och vill täckning bilförsäkring. Vid jämförelse av kortsiktiga planer bilförsäkring, det finns flera aspekter som du behöver tänka på för att säkerställa att du väljer den plan som erbjuder den täckning du behöver till ett pris du har råd. Saker du behöver
Kortfristig bilförsäkring planer
Visa fler instruktioner
1

recension klassar av varje kortsiktiga bilförsäkring plan du är intresserad bara gillar med traditionell bilförsäkring, korta försäkring plan varierar från företag. Du kan få offerter för kortsiktiga bilförsäkring genom att besöka online försäkring webbplatser som erbjuder kortsiktiga bilförsäkring såsom http://www.usinsuranceonline.com/auto-insurance/policy-types/short-term-auto-insurance. php. Väl på platserna, måste du fylla i information såsom din ålder, när du vill täckning för att starta, hur länge du vill täckning till sist, och din stad och stat på uppehållstillstånd.
2 < p> Gå mängd täckning som är tillgänglig för varje plan. Var särskilt uppmärksam på hur mycket planen kommer att betala om du behöver lämna in en fordran.
3

Skanna den kortsiktiga bilförsäkring planer på att avgöra hur länge varje plan kommer att vara i kraft. Vissa planer kan bara vara bra för ett par dagar, medan andra planer som gäller i flera veckor.
4

Gå över planerna för att avgöra vilka typer av fordon omfattas. Vissa kortsiktiga bilförsäkring planer omfattar fordon som inte är dina, såsom hyrbilar eller vänners bilar, medan andra inte gör det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93966.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.