Om oförsäkrade förare

Att vara oförsäkrade motsvarar spel varje dag. Du tar en risk och hoppas att du har en annan olycka-fri dag. Men medan du kan komma ut på topp de flesta dagar, det finns också en chans att du kan förlora allt om du råkar slå en fotgängare eller slog in en stor lastbil. Faktum är att du kan bli stämd och förlora ditt hus, ditt sparande för pension, och ditt barns college fond. Statistik

I februari 2009 var 18 procent av förarna i delstaten Kalifornien oförsäkrade. USA är inte det enda land som brottas med en hög grad av oförsäkrade förare. I september 2009 rapporterade BBC News att 13 procent av Londons förare saknade försäkring.
Kostnaden för en olyckshändelse

Enligt WKYC, den försäkrade föraren och hans försäkringsbolag betalar ut ett genomsnitt på $ 2300 för sakskador och $ 9600 till täcka personskador i olyckor med oförsäkrade förare.
Genomsnittlig oförsäkrade förare

Enligt Institute of Advanced Bilister, majoriteten av oförsäkrade förare i Storbritannien är män under 25 år. Denna demografiska har de högsta försäkring priser eftersom företagen anser att män under 25 är det mest sannolikt att vara inblandade i olyckor.
Economics

Oförmåga att betala höga premier ökar när ekonomin rasar. I maj 2009 var mer än 10 procent av de människor som bor i Los Angeles arbetslösa, vilket innebar att betala för bilförsäkring var omöjligt för en stor del av befolkningen.
Påföljder

oförsäkrade förare inför hårda straff som varierar beroende på läget. I Illinois, inte ha giltig bilförsäkring kan resultera i en $ 500 böter. I Ohio, blir din bil bogseras om du dras över och inte kan producera försäkringsbevis. I New Jersey, får du en fin och kan krävas för att slutföra samhällstjänst för första gången du ertappas utan försäkring. Om du är fast igen, är din licens återkallas i två år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93867.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.