Av vilka skäl skulle du ha SR-22?

En SR-22 är ett intyg om ekonomiskt ansvar som visar att staten DMV att en förare är försäkrad bilist. Formuläret är också kallad en SR-22a, SR-22s, SR-26 och FR-44 i vissa stater. Inte alla bilister är skyldiga att lämna denna blankett till deras tillstånd, men det krävs ofta för bilister som anses hög risk. Om du vid någon punkt på förarsidan försäkringsskydd tappas, är försäkringsgivaren skyldig att meddela tillstånd. DUI /DWI

Bilister med tidigare DUI eller DWI övertygelse kommer vanligtvis måste lämna in en SR-22 eller liknande intyg om ekonomiskt ansvar för att upprätthålla körning privilegier. Den höga risken med att försäkra en person som tidigare dömts för rattfylleri kan ofta göra det svårt för honom att få försäkring, vilket gör staten till ofta begära försäkringsbevis för att han förblir en juridisk bilist.

oförsäkrade bilist
p Om du har biljett för körning utan försäkring, eller inblandad i en olycka som var ditt fel när du kör utan försäkring, kommer staten ofta kräver att du lämna in en SR-22 för att driva privilegier ska återinföras. Bilister utan försäkring utgör ett hot mot den allmänna goda och fuskar i systemet, så att staten kräver dokumentation som förare som har gjort detta tidigare nu omfattas i händelse av en trafik kollision.

Upprepa trafikförseelser

Varje stat har sitt eget system för att tilldela poäng till din licens. Dessa punkter är baserade på olika trafikbrott du kan ha begått, ju högre poäng, desto högre risk du är för den allmänna säkerheten. Tröskeln och poängsystem varierar från staten, men förare som upprepade gånger visar brist på respekt för trafikreglerna är ofta krävs för att visa att de har försäkring genom att skicka in en SR-22 eller liknande form.
Suspended /återkallas tillståndet

Om du har haft din licens tillfälligt eller återkallas för att förvärva alltför många punkter på din licens, eller för att begå ett större trafikförseelser som vårdslös körning eller körning under påverkan, måste du lämna in en SR -22 till din statens DMV för att få din licens återinföras. SR-22 visar det tillstånd som du kan hållas ekonomiskt ansvarig för eventuella missgärningar som kan uppstå när du kör. Addera Skaffa en SR-22

En bilist vem behöver en SR-22 har vanligen sitt försäkringsbolag lämna pappersarbete med staten. Försäkringsbolagen är generellt tillåtet att ta ut en symbolisk avgift för pappersarbete i samband med det intyg om ekonomiskt ansvar. När en bilist ådrar sig en lucka i försäkringsskyddet kan försäkringsbolaget tar också en avgift för att bearbeta efterföljande SR-22 former.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/94009.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.