Texas Bilförsäkring Rules

I Texas, köpa och underhålla bilförsäkring krävs enligt lag. Texas reglerar noga branschen Bilförsäkringar, hjälper till att skydda konsumenterna och öka den allmänna säkerheten. Att ha en grundläggande förståelse för krav och lagar rörande Bilförsäkringar kan hjälpa Texas förare fatta de bästa besluten på sin bil täckning. Ansvarsförsäkring

Texas State lagen kräver att förarna har och behålla bevis på ekonomiskt ansvar. För de flesta förare, är detta krav uppfyllt genom köp av en ansvarsförsäkring plan. Av Texas lag måste en skuld planen uppfylla följande krav: $ 25,000 täckning för skada eller död av en person i en olycka, $ 50,000 täckning för skada eller död av två eller flera personer i en olycka, och $ 25,000 för skador på annans egendom i händelse av en olycka. Början 1 januari 2011, de täckningskrav för personskada eller dödsfall upphov till $ 30.000 och $ 60.000, respektive.
Bevis Täckning
leverantörer

Försäkring utfärda sina kunder en försäkring kort med försäkringstagaren namn, mängd täckning och datum för täckning. Förare i Texas är skyldiga att hålla detta kort med dem när du kör. I händelse av en olycka eller trafik stopp, kommer du vara tvungen att visa detta kort till polisen. Försäkringsbevis krävs också när du registrerar ditt fordon, förnya ditt körkort, och få ett klistermärke statlig inspektion. I ett försök att minska oförsäkrade förare, som kallas ett nytt program Texas Visst har genomförts. Texas Department of Motor Vehicles och försäkringsbolag upprätthålla en elektronisk databas över försäkrade bilister att hjälpa kontrollera statusen för förarna omedelbart. Det är viktigt att notera att även om programmet är på plats, som bär en försäkring kort fortfarande krävs.
Påföljder

De som kör utan bevis på ekonomisk ansvaret bryter Texas lag och föremål för olika påföljder. Första gången brottslingar kommer att bötfällas minst $ 175 upp till $ 300 och med juli 2010 för underlåtenhet att visa försäkringsbevis. Återfallsförbrytare kan också ha sina licenser och registreringar bil avbrytas, vilket gör dem oförmögna att köra i Texas.
Försäkringspremier

Av Texas lag måste försäkringspremier anses rimligt och rättvist. Försäkringsbolagen sätta sina egna priser och skicka dem till Texas Department of Insurance för granskning. Din ränta bestäms av olika faktorer enligt lagen såsom ålder, civilstånd, färdregistreringen, typ av bil och kredit värdering. Diskriminering är inte tillåten i försäkring priser, så beslut inte skall fastställas på grundval av ras, hudfärg, religion eller nationellt ursprung.
Avbokning

Politik över 60 dagar gammal inte kan annulleras av försäkringsbolaget om du inte betalar din premie, lämna ett bedrägligt påstående, eller har din licens eller registrering återkallas permanent eller tillfälligt. Återkallelse av politiken genom försäkringsbolag kräver ett skriftligt brev som förklarar någon motivering för annullering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93940.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.