Bilförsäkringar Guide för tonåringar

Lära sig att köra är en rätt till passage. Det är något som varje tonåring kan inte vänta med att göra, tills han inser att han måste få bil försäkring innan han sätter sig bakom ratten. Till exempel, i de flesta stater, måste du ha ett minimum av bil försäkringsskydd innan du hämtar taggarna och registrering av bil du vill köpa. Förutom detta är bilförsäkring mycket dyrare för en tonåring eftersom han tenderar att få in fler olyckor. Varför Försäkring

Ett ord:? Risk. Även om du har en förmögenhet, om du skulle hamna i en olycka - särskilt om det är ditt fel - reparera eller byta ut din bil är bara början på ditt eventuella ansvar. Vad sägs om skador på annans egendom, stämningar som väckts av en skadelidande för höga medicinska räkningar på grund av skada eller dödsfall, advokatkostnader och många andra avgifter?

Premien för bilförsäkring är mycket liten jämfört med den skuld som kan leda från en olycka. Dessutom, om du är finansiering eller leasing din bil, de flesta långivare kräver att du har bilförsäkring. Slutligen, även om du är bra bakom ratten, måste du överväga andra förare som inte är. Även om du inte har gjort något fel, är ditt försäkringsbolag skyldigt att ta över och bestämma vad som är skyldig.
Typer av täckning

Det finns i princip fyra typer av täckning: omfattande, kollision, ansvar och medicinska. Omfattande täckning är för icke-kollision skador såsom stöld, naturkatastrofer, vandalism och skador orsakade av vädret. Kollision täckning för din bil, även om den är helt förstörd och försäkringsbolaget kommer att betala dig för att byta ut den. Ansvar täckning skyddar föraren för skada på annans egendom, liksom hon själv. Ansvarsförsäkring är den viktigaste delen av din täckning, och de flesta stater kräver att du har det. Slutligen betalar sjukersättningar sjukvårdskostnader för dig och andra som en följd av en bilolycka.
Sätt att spara pengar

Först, när du köper Bilförsäkringar för en tonåring, inse att försäkringsbolag tar ut olika priser för samma omfattningar. Så, leta efter de bästa priserna. Ett andra sätt att spara är genom att gå med på att ta på sig mer av risken under kollisionen och omfattande delar av din täckning. När du höjer den så kallade "avdragsgill", kommer ditt försäkringsbolag betala mindre på fordringar så att de kommer att minska premien därefter. Eller du kan ha en policy som eliminerar kollision och omfattande täckning helt, men du bör ha pengarna bör du ha att reparera eller byta ut din bil eller andra föremål av värde.
Ägande

Personer under 18 år kan inte köpa själva politiken, så de flesta helt enkelt lägga deras namn på sina föräldrars politik som resulterar i en högre premie. Om du väljer att göra detta, se till att försäkringsbolaget är medveten om förarens ålder, eftersom de kommer att förneka ansvar om ung förare är någonsin i en olycka, oavsett om det är hans fel eller inte. Dessutom kommer du att riskera uppsägning av er politik. Addera Hur hög är Premium?

Kostnaden för bil politik beror på flera faktorer. Om tonåringen kör en sportbil snarare än något mindre tilltalande, kan du räkna med honom att betala en hög premie. Det andra, medan varje stat fastställer de lägsta gränserna för täckning, ofta är otillräcklig. Du kan också lägga till andra omfattningar exempelvis skydd mot oförsäkrade förare, bogsering, och hyrbilar som kommer att påverka premien. Dessutom kommer många försäkringsbolag lägre bil premier om tonåringen har slutfört klasser förarutbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93889.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.