Vad är meningen med ansvarsförsäkring Skrivet i tre begränsningar?

Automobile ansvarsförsäkring täcker fysiska skador på andra personer och egendom då försäkringstagaren hittas vid-fel för en olycka. Dessa gränser refereras i termer såsom 25/50/25, lämnar vissa försäkringstagare förvirrad om mängden skydd som faktiskt tillhandahålls av försäkringsbolaget. Alla tre ansvarsgränserna representerar tusentals dollar. Single-person gräns för skadeståndsansvar

enda person maximala gräns för skadeståndsansvar utgör den första av de tre siffror som presenteras som täckning gränser. Detta nummer anger den totala summan som försäkringsbolaget kommer att betala ut någon enskild person på uppdrag av en försäkringstagare då ansvarig för en olycka.
Fyllnadsmassor gräns för skadeståndsansvar

sammanlagda gräns representerar det andra numret och sätter ett tak för den totala mängden av skada skydd tillåtet under en enda olycka. Detta belopp ligger fast om en person lider skada under olyckan eller 10. Det sammanlagda beloppet lägger inte till den enda personen gränsen för skadeståndsansvar. Om en person lider mer än $ 15.000 som är värda av fysiska skador med gränserna 15/30, är ​​försäkringstagaren skyldig att betala för resten av skadorna.
Egendomsskador Ansvar

tredje numret som hänvisar till den mängd egendomsskada som omfattas när de deltar i en at-fel olycka. Detta betalar för skador på andra lastbilar, trailers och bilar och skador på strukturer såsom belysningsstolpar, byggnader, skyltar, staket och murar.
Identification

Vanliga standardgränser erbjuds försäkringstagarna är 15/30/10, 25/50/25, 30/60/30, 100/300/100 och 250/500/250. Försäkringstagarna kan skräddarsy dessa belopp för att bättre passa deras behov.
Överväganden

överväga att välja en enda skada gräns för skadeståndsansvar som 100/100, vilket ger försäkringstagaren aggregatet begränsa om olyckan innebär en person eller tre. Detta möjliggör ett mer allvarligt skadelidande att få en större summa pengar för sjukvårdskostnader, om det behövs.
Varning

sakskada skuldbeloppet för en "minsta täckning "politik i vissa stater är $ 10.000. Att slå ett fordon av högre värde och koppling till ytterligare skadestånd för stadens strukturer eller stolpar kan lämna en försäkringstagare på det sorgliga slutet av en rättssal kostym för resten av pengarna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93931.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.