Massachusetts Bilförsäkringar förordningar

Bilförsäkringar är en ofta förbisedd kostnaden för att äga en bil trots att bilarna måste vara försäkrad för att köras lagligt. Kostnaden för bilförsäkring varierar mycket beroende på olika faktorer, bland annat placering, typ av fordon, ålder och drivande post, och hur många miles bilen körs årligen. Varje stat har olika registrerings-och försäkringstjänster, däribland Massachusetts. Minsta Täckning

minsta kroppsskada ansvar täckning som krävs av staten Massachusetts är $ 20.000 per skadad person upp till $ 40.000 totalt per olycka. Minimikravet för egendomsskador ansvar täckning är $ 5.000. Denna grundläggande täckning är ofta kallad 20/40/5 täckning med 20/40 UM (oförsäkrade bilist) gränser. Massachusetts följer en No-Fault-system, vilket innebär att försäkringsbolagen kommer att göra betalningar på upp till en viss gräns för skadeståndsanspråk oavsett fel.
Totalförlust Regler
p Om en bil förklaras en total förlust efter att ha varit i en olycka, är försäkringsbolaget inte skyldig att betala ut den faktiska kostnaden för att ersätta fordonet, det kommer bara att betala ut den faktiska kontanta värdet av auto per dagen för förlusten. Den kontanta värdet bestäms av flera faktorer, bland annat detaljhandeln värdet av liknande bilar, eventuella förbättringar som gjordes till bilen före olyckan, avskrivningar från orelaterade skador på bilen före olyckan och den faktiska inköpskostnaden för en tillgänglig liknande fordonet. Om auto är värt en hel del eftersom det är en antik, klassisk eller återställs auto, bör det bedömas och därefter försäkrad för det beräknade värdet för att förhindra en betydande förlust i händelse av att fordonet var i en olycka.

anspråk avslag

Försäkringsbolagen har rätt att neka en ansökan om de upptäcker att de uppgifter som försäkringstagaren (s) är falskt, bedrägligt, vilseledande eller ofullständig. Sådan information omfattar den plats där fordonet garaged och namnen på och uppgifter om alla förare av fordonet. När försäkringstagare flyttar, ska de meddela sitt Försäkringskassan i god tid, så att deras information hålls aktuell och för att undvika uppkomsten av bedrägeri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93871.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.