Hur räkna ut hur mycket bilförsäkring I Need

Välja lämpliga mängder av bilförsäkring är ett svårt företag, med konkurrerande överväganden. Å ena sidan bör duplicerande eller onödiga omfattningar undvikas för att undvika onödiga premier. Samtidigt, skuld och oförsäkrade omfattningar bilist är mycket viktigt att undvika personliga förluster och ansvar exponering på grund av katastrofala personskador. Genom att bedöma enskilda fordon och personliga behov, kan ett adekvat skydd planen monteras. Saker du behöver
Automobile blå bok.
Medvetenhet om andra höll Försäkringarna.
Visa fler instruktioner
1

Bestäm bilens marknadsvärde värde, vilket är det mest ett försäkringsbolag kommer att betala om fordonet skadas i en olycka.
2

För ett fordon med ett lågt marknadsvärde, släpp allt kollision och omfattande täckning, som den potentiella fördelen är inte försvarbart för den erforderliga premien.
3

Utvärdera separat ditt behov av ansvarsförsäkring, vilket ger täckning för skuld till en tredje part skadas som ett resultat av din försumlighet. Ansvar täckning krävs enligt nationell lag, som anges av en viss minsta täckning belopp. Välj ett ansvar täckning som är större än den miniminivå, som du är personligen ansvariga för tredje parts skador utöver det som täcks skuldbeloppet.
4

Bedöma separat oförsäkrade behov bilist täckning. Denna täckning skyddar dig från skador som orsakas av andra förare som har antingen ingen eller för lite, försäkringsskydd. Eftersom det finns ett förvånansvärt stort antal sådana förare, är en hög oförsäkrade bilist gräns rekommenderas starkt.
5

Diverse omfattningar såsom akut bogsering och medicinsk betalningar, är ofta gånger i onödan och dubblering av förmåner som från andra källor. Till exempel kommer en sjukförsäkring plan ger generellt för betalning av nödvändiga sjukvårdskostnader. Således gör medicinska betalning täckning onödigt för många förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93805.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.