Typer av Självrisk Bilförsäkringar

Automobile ägare som bär ett lån på en bil måste köpa omfattande och kollision försäkring tills lånet betalas av. Försäkringsbolagen erbjuder avdragsgilla alternativ för konsumenten att hjälpa lägre premie belopp och avskräcka små och många reparationer för mindre körskador på försäkringsbolagets bekostnad. En försäkring avdragsgilla lika med det belopp försäkringstagaren betalar för sin del av fordonets reparation när skador uppstår. Konsumenter som äger fordon fri och klar behöver inte bära heltäckande eller kollision försäkring, men de kan välja att lägga till dessa omfattningar och inkluderar avdragsgilla alternativ för att sänka sina kostnader. Standard Självrisk

Standard självrisker som erbjuds av försäkringsbolagen visas i begränsningar som $ 250, $ 500, $ 750 och $ 1000 och hjälpa till att avgöra en försäkringstagarens månatlig premie. Dessa är de utsedda belopp den försäkrade betalar för reparationer innan försäkringsbolaget erbjuder betalning. Högre självrisker främja lägre totala försäkringspremier, men försäkringstagarna bör basera avdragsgilla beloppen på deras förmåga att betala out-of-utlägg när man står inför reparationer. Säkra förare med tillräckligt med besparingar för att täcka en oväntad självrisk kan ibland spara pengar när väljer en högre gräns.
Kollision Självrisk

Kollision försäkring skyddar konsumenten om hans bil är skadad från en krasch med ett annat fordon, en olyckshändelse välter eller slår en struktur. Denna täckning betalar för skador på det försäkrade fordonet, oavsett vem som är fel. Kropp och bilverkstäder kommer inte släppa bilen tills emot betald avdragsgilla beloppet utöver försäkringsbolaget betalningen på uppdrag av försäkringstagaren.
Omfattande Självrisk

Omfattande försäkring täcker glaskross, stölder, vandalism och skador som orsakats av hagel, översvämningar och bränder. Det täcker även kollision med ett rörligt föremål annat än en person eller ett fordon, såsom ett djur eller fallande sten. Glas påskrifter avstå ofta standard omfattande självrisk för glas skador och reparationer av vindrutor, fönster, strålkastare och speglar. Men vissa stater tillåter fullständig glas påskrift med en självrisk, eftersom vindrutan ersättning och reparation är vanligt förekommande för vissa förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93932.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.