Vad gör bilförsäkring billigare?

Det finns flera sätt att spara pengar på bilförsäkring, inklusive den mest populära metoden för shopping runt och jämföra priser från försäkringsbolaget till bolaget. Andra metoder som ger konsumenterna möjlighet att få billigare försäkringar kräver att förändringar i politiken som kommer att förändra det faktiska skyddet föraren kommer att ha i händelse av en försäkringsbara händelse. Lagkrav

Legally är förare skyldig att visa ekonomiskt ansvar för eventuella skador som de kan orsaka under körning. Medan den lagliga minimum varierar från stat till stat, är det grundläggande kravet ansvarsförsäkring, som bara skyddar föraren från förlust i samband med skador på andras egendom eller skador, och inkluderar inte förarens eget fordon. Förare som finansierar eller hyra en bil in normalt i ett juridiskt bindande avtal som ålägger dem att köpa en full politisk täckning försäkring, vilket är betydligt dyrare.
Typer

Den dyraste försäkring är en politik som innehåller en rad olika skydd omfattningar, ofta kallad full täckning. Full täckning försäkring omfattar ansvar förutom omfattande, kollision och oförsäkrade bilist skydd.

Omfattande försäkring täcker förarens egen skada i en kollision samt eventuella medicinska kostnader i samband med en kollision. Denna täckning försäkrar skador på förarens eget fordon, andra fordon föraren kan fungera, stöld av fordonet eller katastrofer, bland annat bränder och översvämningar.

Kollision försäkring täcker skador på förarens fordon oavsett vem som bär skulden , som täcker skador när ett annat fordon eller föremål kolliderar med förarens bil. Denna täckning kommer att skydda förarens fordonet även om den andra föraren inte har försäkring.

Och om fordonet som träffar förarens bil är inte försäkrad, kommer oförsäkrade bilister försäkring betala för skadorna. Denna försäkring täcker fordonet, även om kollisionen är en hit och kör olycka.

Med varje typ elimineras av täckning, minskar kostnaden för den övergripande försäkring. Förare som vill ha den billigaste policy kommer att eliminera alla utom den grundläggande täckning, som är skuld.
Täckningsnivåerna och begränsar

Även när en politik jämfört ner till det grundläggande kravet i lagen, vilket är allmänt ansvar, kan gränserna för ansvar politik minskas till ett minimum för att samla en kostsam politik. Vid val gränserna för täckning för ansvarsförsäkring, måste dykare vara medveten om att om skadorna är mer än gränsen för politiken, är föraren ekonomiskt ansvar för överskottet, vilket skulle kunna skapa svårigheter avsedd att avvärjas genom politiken. Till exempel, vissa stater har ett minimum av $ 5000. Om skadan i en olycka där föraren är ansvarig är $ 10.000, måste föraren betala $ 5000 ur fickan. Detta har ingenting att göra med någon självrisk som kan vara på plats. Addera Premium

belopp som ska betalas varje månad (premien) bestäms av den typ täckning samt mängden föraren är villig att betala (självrisken).

Premien kommer vanligtvis minska när täckning typer och limiter minskat, men shoppa runt från företag till företag kan också samla en lägre total politiska priset, vilket kommer att minska den månatliga utbetalningen.
Avdragsgilla

Självrisk kan ställas av köparen av försäkringen och är inte föremål för översyn av bilens uthyraren eller annan borgenär. Självrisken är det belopp som skall betalas innan täckningen gäller. Till exempel, om förlusten är $ 2.500 och självrisken är $ 500, måste den försäkrade betala 500 dollar innan försäkringsbolaget betalar de återstående $ 2,000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93920.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.